Моля, изберете
070012340
Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам
Код: 526625

РУТЕР D-LINK DIR-605L/300N CLOUD

Цена:

3490 лв.

Доставка:

399 лв.

 • СКОРОСТ : 300N
Описание

DIR-605L N300 Облачен Рутер

 

 • Безплатни iPad®, iPhone® и Android™ приложения,
  за да наблюдавате отвсякъде посещения на уебсайтове и опити за проникване
 • Wireless N 300 производителност –
  14х скорост на Wireless G рутери
 • Абсолютна съвместимост
  Работи с всяко Wi-Fi сертифицирано устройство, гарантирайки надеждна работа
 • Абсолютна сигурност
  Пълен комплект от функции за сигурност включително SPI firewall и WPA2, за да защитят мрежата ви от опити за проникване
 • Лесно конфигуриране
  Помощник за лесна инсталация (Easy Setup Wizard) и Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) за лесна конфигурация и прибавяне на нови устройства

 

Интерфейс:

 • 1x Fast Ethernet WAN порт
 • 4x Fast Ethernet LAN порта

Wireless:

 • IEEE 802.11n/g/b
 • 300 Mbps скорости на безжичен пренос

Сигурност:

 • Вграден двоен firewall (SPI/NAT)
 • WEP/WPA/WPA2 криптиране
 • WPS бутон за криптиране

Бъдете информирани и защитени с облачните услуги mydlink™

Можете да разчитате на рутера с облачни услуги N300 (DIR-605L), за да създадете защитена и надеждна мрежова среда, която е чудесно решение за всички домакинства. Този рутер предлага mydlink™ облачни услуги, които ви позволяват да наблюдавате мрежата си, независимо къде се намирате, посредством портала mydlink™ на вашия компютър или iPad®/iPhone®/Android™ устройство.

 

Просто трябва да изтеглите безплатното iPad®/iPhone®/Android™ приложение mydlink™ и ще можете да наблюдавате отвсякъде посещенията на сайтове и опити за проникване в мрежата. Освен това, рутерът предлага защитата на Stateful Packet Inspection (SPI) firewall, който свежда до минимум нападения от хакери и натрапници и анализира мрежовия трафик. Рутерът поддържа WEP, WPA и WPA2 криптиране, за да гарантира сигурността на мрежовия трафик.

 

Представете си колко удобно е да поддържате сигурността на мрежата си отвсякъде, особено ако имате деца вкъщи! mydlink™ Cloud Services дори ще ви изпраща уведомления, когато има нова версия, налична за рутера ви, за да използвате най-новите функции на облачните услуги.

 

Високоскоростна безжична мрежа

Създайте бърза безжична мрежа за дома си, използвайки този страхотен облачен рутер! Свържете устройството с широколентов модем и споделяйте безжично вашата високоскоростна Интернет връзка при скорости до 300 Mbps. Вече сърфирането в Интернет, проверяването на имейл и онлайн чат със семейство и приятели са истинска наслада. Този рутер използва Wireless N технология, която предлага по-висока скорост и диапазон в рамките на 802.11g стандарта1. Той включва опцията Network Address Translation, която позволява множество потребители да се свързват с Интернет, споделяйки един IP адрес. Облачният рутер има и четири Fast Ethernet порта, които предлагат възможността да свържете устройства в мрежата чрез кабел. Рутерът използва технология с интелигентна антена, чрез която предава множество потоци от данни, като отблъсква множество сигнали от стените и така ви дава възможност да получавате сигнал дори и в най-далечните ъгли на дома 1.

 

Лесен за инсталиране и ползване

С помощника за конфигуриране D-Link Easy Setup Wizard можете да настроите мрежата си за минути. Помощникът ще ви преведе през лесен процес по инсталиране на новия ви хардуер, свързване с мрежата ви и добавяне на нови устройства. Той конфигурира настройките на Интернет доставчика ви (ISP), за да можете бързо да създадете широколентова Интернет свързаност. Освен това, този рутер е сертифициран за Wi-Fi Protected Setup™ (WPS), което го прави още по-лесен за инсталиране и гарантира сигурността.

 

Ново поколение домашни безжични мрежи

Този мощен Wi-Fi рутер не само ви помага да създадете бърза и надеждна домашна мрежа, но с него получавате и допълнителните ползи от достъп през облака. Бъдете в контакт с домашната ви мрежа от всяко място чрез безплатните приложения mydlink™ и уеб портала mydlink.eu.

 

Отдалечените облачни услуги включват възможност да:

 • Разглеждате кои устройства са включени в мрежата ви
 • Разглеждате историята на посещения в уебсайтове в реално време
 • Блокирате свързване с нежелани устройства
 • Настройвате автоматични имейл уведомления
 • Надграждате рутера си, когато има нови функции

 

 

1Максималната скорост на безжичния сигнал е изведена от спецификациите на IEEE 802.11. Скоростта на пренос на данни ще варира. Условията на мрежата и факторите на средата, включително обема на мрежов трафик, материалите и конструкцията на сградата и мрежовия оувърхед, намаляват реалната скорост на пренос на данни. Фактори на околната среда могат да повлияят сериозно на обхвата на сигнала. Обхватът на безжичния сигнал и скоростие са ОТНОСИТЕЛНИ показатели за производителността, измерени от D-Link въз основата на обхвата и скоростите на стандартен Wireless G продукт от D-Link. Максималната скорост се базира на D-Link 802.11n устройства.

 

Характеристики
Марка DLINK
МОДЕЛ DIR-605L/300N CLOUD
СКОРОСТ 300N
БРОЙ ПОРТОВЕ 4 БР
СИГУРНОСТ WPA/WPA2
ТИП 802.11 g/n
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 790069372902
Наличност по магазин
  Документация
  Няма намерени документи за този продукт
  Ревюта0
  Рейтинг
  Коментари
  Зареди Всички коментари
  Добавете коментар
  За нас е важно вашето мнение или препоръка.   Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да   влезете във вашия профил  или се регистрирайте
  © Технополис. Всички права запазени. Уеб дизайн StudioX