Всички хипермаркети Технополис остават отворени с пълно работно време. Виж повече

РУТЕР HUAWEI AX3 DUAL CORE /WS7100

РУТЕР HUAWEI AX3 DUAL CORE /WS7100

Код: 565897  В наличност
Безплатна доставка
Цена:

94.99 лв.

Huawei AX3 Dual Core
Huawei AX3 Dual Core
Huawei AX3 Dual Core

Засилете скоростта на телефони активирани с HUAWEI Wi-Fi, с HUAWEI Wi-Fi 6 Plus

 

AX3 и смартфони от Huawei, захранени с Wi-Fi работят в пълна синергия благодарение на това, че и двете са с вграден специално разработен от Huawei чипсет. Той поддържа 160 MHz честота. Това осигурява максимална скорост и производителност.


Сигналът може да пребори няколко стени с HUAWEI Wi-Fi 6 Plus3


HUAWEI телефоните с активиран Wi-Fi 6 са в състояние да изпращат 6dB по-силни сигнали обратно към AX3, 2 MHz тясна честотна лента, използвайки технологията Dynamic Narrow Bandwidth, която се основава на Chipset Synergy. Безжичните сигнали могат лесно да преминават през твърди предмети като стени и подове. Това означава, че телефонът ще има добър прием на Wi-Fi сигнала, дори когато се свързвате от друг етаж или някъде далеч от рутера.

 

Huawei AX3 Dual Core

 

Множество свързвания.
Безпроблемни свързвания.


Различен и нов, в сравнение със старите рутери, AX3 предоставя свързване на няколко устройства с впечатляваща производителност. Рутерът поддържа OFDMA multi-user техология и чрез нея може да прехвърля данни между няколко устройства едновременно(до 4 устройства на 2.4 GHz, до 16 устройства на 5 GHz). И е в състояние да свърже до 128 устройства общо чрез двубандова свързаност.4 Колкото и потребители да се намират в едно пространството, рутерът ще обслужва безпроблемно различни потребители и устройства.

 

Huawei AX3 Dual Core

 

По-голяма честота от 160 MHz


Благодарение на това, че AX3 поддържа 160 MHz, когато свързвате AX3 към устройства, поддържащи 160 MHz, като най-добрите HUAWEI смарт телефони, активирани с Wi-Fi 5, таблети и лаптопи, скоростта на интернет ще се увеличи с 60% и повече.5 Това Ви предоставя безпрецедентно преживяване, без забавяне на мобилни устройства.

 

Huawei AX3 Dual Core

  1. Това е теоритична стойност на скоростта на HUAWEI WiFi AX3. Действителната скорост може да варира спрямо околната среда и вида устройство.
  2. Данни от лабораториите на HUAWEI, сравнявайки Wi-Fi 5 и Wi-Fi 6 технологии. Действителните резултати могат да варират.
  3. Данни от лабораториите на HUAWEI, срвнявайки HUAWEI WiFi AX3 с други Wi-Fi 6 рутери. Сигналът, изпратен обратно към AX3, е 6dB по-силен, което му позволява да премине през още една стена.
  4. Данните са от лабораториите на HUAWEI. Действителните резултати могат да варират.
  5. Данните са от лабораториите на HUAWEI, използван с HUAWEI Mate 30 Pro за тест на интернет скоростта.
СКОРОСТ 2402Mbps+574Mbp


Марка HUAWEI
МОДЕЛ AX3 DUAL CORE /WS7100
СКОРОСТ 2402Mbps+574Mbp
БРОЙ ПОРТОВЕ 3 БР
Подходящ за Gaming ДА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6972453162823

Подобни продукти

БЕЗЖИЧНА MESH СИСТЕМА TENDA MW3 (2PACK)
Онлайн промоция

БЕЗЖИЧНА MESH СИСТЕМА TENDA MW3 (2PACK)

99.99 лв.Онлайн цена

114.99 лв.Цена в магазин

Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам