Кафемашина с капсули NESPRESSO ESSENZA MINI ЧЕРНА МОЩНОСТ 1450 W, 19.0 bar, ЧЕРЕН

Кафемашина с капсули NESPRESSO ESSENZA MINI ЧЕРНА  МОЩНОСТ 1450 W, 19.0 bar, ЧЕРЕН

Кафемашина с капсули NESPRESSO ESSENZA MINI ЧЕРНА МОЩНОСТ 1450 W, 19.0 bar, ЧЕРЕН

Код: 820010
В наличност
Рейтинг:
1 2 3 4 5
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+
14 броя nespresso капсули в комплекта

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

229.99 лв.

Описание
ytrv

Essenza mini

Новата машина Essenza Mini съчетава минималистичен стил и ненадминато качество, за да се наслаждавате на перфектната напитка всеки път.

Непрестанно търсене на перфектното кафе

От кафените зърната до момента на дегустация, Nespresso е посветен на всяка стъпка от създаването на избраните смеси. Nespresso избира кафени зърна с най-високо качество, които съставляват само 1-2% от световното производство.Експертите на Nespresso създават изключителни смеси, които имат различни ароматни профили и характеристики. Те смесват кафе на зърна от специфичен произход, така че ароматните им профили се допълват и подсилват.
bnf
zxcv

Nespresso визия – кафе с устойчив произход

Днес около 90% от кафените зърна идват от програмата AAA и целта е да достигне 100%.Разпространяване на идеята за събиране на използвани капсули от съществуващите 76,5% на 100% и увеличаване на степента на рециклиране.

Най-вкусните кафени зърна във вашата чаша

За всяка смес е създаден специален профил за изпичане, който е предназначен да подчертае специфични характеристики от различен произход.След изпичане избраните кафета се опаковат в характерна алуминиева капсула. По напълно херметичен и безопасен начин алуминият запазва свежестта на 900 аромата и аромати на кафе за 12 месеца.Nespresso предлага уникален асортимент от 31 кафени смеси, за да задоволи вашите различни вкусове по всяко време на деня.
bge
ccc

Комплект от 14 капсули Nespresso

Нищо не е оставено на случайността.Качеството се контролира стриктно на всеки етап от веригата, от устойчивото предлагане на най-висококачественото кафе от най-популярните райони за отглеждане на кафе до дистрибуцията на потребителите по целия свят.Асортимент от изключителни смеси и подбрани сортове, произхождащи от един климат, е разработен специално, за да отговори на вкуса на любителите на Nespresso.

ОТКРИЙТЕ ЛИМИТИРАНАТА СЕРИЯ НА Nespresso

Нищо не е оставено на случайността.Качеството се контролира стриктно на всеки етап от веригата, от устойчивото предлагане на най-висококачественото кафе от най-популярните райони за отглеждане на кафе до дистрибуцията на потребителите по целия свят.
fr
Характеристики
МОЩНОСТ 1450 W
НАЛЯГАНЕ 19.0 bar
ТИП КАПСУЛИ NESPRESSO
ЦВЯТ ЧЕРЕН


Марка NESPRESSO
МОДЕЛ ESSENZA MINI ЧЕРНА
ТИП С капсули
МОЩНОСТ 1450 W
НАЛЯГАНЕ 19.0 bar
ТИП КАПСУЛИ NESPRESSO
ЦВЯТ ЧЕРЕН
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 7630030342479
Купувани заедно
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам