Шевна машина JANOME 603 БРОЙ ОПЕРАЦИИ 60, ФИКСИРАНИ БОДОВЕ, ОВЕРЛОК ФУНКЦИЯ

Шевна машина JANOME 603 БРОЙ ОПЕРАЦИИ 60, ФИКСИРАНИ БОДОВЕ, ОВЕРЛОК ФУНКЦИЯ

Код: 832706  Продуктът не е в наличност
Безплатна доставка
 
Иновативен дизайн, множество операции и страхотна цена
 Вие сте професионалист, търсещ шевна машина отговаряща на високите Ви изисквания? Тя е тук- шевната машина Janome 603 ще надмине всичките Ви очаквания! От оверлог до украсителни шевове и илици. Janome 603 може всичко. 
А може би търсите ново хоби? Тази шевна машина ще се превърне във Вашия най-добър помощник за изключително кратко време! От автоматично вдяване на конеца в иглата до възможност за шиене с двойна игла. Шиенето вече е лесно и достъпно за всеки, който има желание да сътвори чудеса у дома! 
60 основни операции
 С  60 основни операции, възможностите са безкрайни– оверлог, няколко вида илици, илик с око, интересни украсителни бодове, еластични бодове и много други. Благодарение на голямото работно пространство от дясно на иглата, ще можете да ушиете всичко. От закърпване на поредните дънки до пачуърк и куилт.
Бързо или бавно – ти решаваш
 Възползвайте се и от електронното регулиране на максималната скорост на шиене. Големият LSD екран ще Ви помогне да проследявате всяка команда, а със START/STOP бутонът шиете и без педал. Чрез регулирането на гъстотата (до 5 мм) и ширината (до 7 мм) на бода работата Ви ще бъде безупречна.
Спокойствие...
 Липсата на вибрации и шумът, съпътстващи механичните машини, ще правят работата Ви много по-приятна. А и всички около вас ще бъдат доволни – както от тишината, така и от добре свършената Ви работа!
БРОЙ ОПЕРАЦИИ 60
ФИКСИРАНИ БОДОВЕ ДА
УКРАСИТЕЛНИ БОДОВЕ ДА
ОВЕРЛОК ФУНКЦИЯ ДА


Марка JANOME
МОДЕЛ 603
БРОЙ ОПЕРАЦИИ 60
ФИКСИРАНИ БОДОВЕ ДА
УКРАСИТЕЛНИ БОДОВЕ ДА
ОВЕРЛОК ФУНКЦИЯ ДА
ДИСПЛЕЙ ДА
ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ДА
РЕГУЛИРАНЕ ГЪСТОТА НА БОДА ДА
НАЛИЧИЕ НА ПРИСТАВКИ ДА
АВТОМАТИЧНО ВДЯВАНЕ ДА
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА
EAN 4933621707866

Ревюта: 0

Рейтинг: 1 2 3 4 5Последни коментари


Добавете коментар

За нас е важно вашето мнение или препоръка. Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да влезете във вашия профил или се регистрирайтеСайтът използва "бисквитки" | Приемам