СМАРТ IP КАМЕРА XIAOMI HOME 360 CAMERA QDJ4041

СМАРТ IP КАМЕРА XIAOMI HOME 360 CAMERA QDJ4041

Код : 380705
Продуктът не е в наличност
Безплатна доставка
 
Описание

Mi Home Security Camera 360°

 

  • 1080p FHD
  • 360 градуса ъгъл на виждане
  • Нощно Виждане чрез инфраред
  • Алгоритъм за отчитане на движението
  • Talkback функция
  • H.265 encoding
  • Опция за обратен монтаж


360° поглед означава пълна защита на дома.

 

 

Двойните моторни глави на камерата я правят способна да се завърта и улавия на пълни 360 градуса по хоризонтал и до 96 градуса по вертикал.  Дизайна на камерата и тихите мотори допринасят за това, всяко движение направено от нея, да остане гладко и тихо.


1080p Full High-Definition качество на картината

Камерата Mi 360° има перфектното качество на картината. С 2.0 megapixel, 1080p резолюция и широко динамичният обхват, дори и далечните фонове са ясни и подробни.

Пълни цветове при ниска осветеност.

Новата технология за ниска осветеност Ви позволява да виждате цялата цветова палитра в късните часове на деня, без да е нужно да минавате към инфраред осветяване, което осигурява само черно-бели образи.

Ново и по-добъро нощно виждане.

Светлочувствителността с индекс f2.1 позволява повече светлина да навлиза в лещата, докато 8-те диода с 940nm инфраред светлина повишават видимостта. Да виждате през нощта сега е по-лесно.*
  • Видимата дистанция зависи от моментното състояние на околната среда.

 

Подобрена технология за кодировка на видеозаснемането.

 

Новата технология за кодиране по време на заснемате позволява по-гладко предаване на изображението без да нарушава качеството на детайлите. H.265 кодировка запазва същите пиксели и битове, докато използва на половината от памета нужна при досегашното криптиране с H.264.


Алгоритъм за отчитане на движението

Чрез интегрирането на технологията за дълбоко обучение и фокусираната оптимизация на алгоритмите и мрежовия софтуер, камерата е в състояние да определи точно кога да ви предупреди и да ви уведоми по телефона.

Удобно съхранение на видеа.


Поддържа Network Attached Storage (NAS). Мрежови устройства или рутери със свободно разполагаема памет, могат да се използват да запазват файловете, които за архивирани от SD картата.
MicroSD
Поддържа до 64 GB


NAS storage
Архивира архивите от microSD.


Прегледайте записаните видеа от вашия телефон или таблет със скорост до 16x.

 

Проверете вашият дом от всякъде и превъртете със скорости от 2x/4x/16x. Съхранете видеото като използвате microSD и (NAS) устройства.


Монтирайте я права или обърната

 

Камерата е предварително настроена да бъде монтирана на маса, прозорец, коридор или стена. При обратен монтаж, е възможно да има нужда от допълнителна настройка на самата камера, за да обърне образа..

 


Характеристики


Марка XIAOMI
МОДЕЛ HOME 360 CAMERA QDJ4041
ТИП IP КАМЕРА
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6934177713958
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам