Soundbar система BOSE SOUNDBAR 300 WI-FI

Soundbar система BOSE SOUNDBAR 300 WI-FI

Код: 56217
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

899.00 лв.

Описание
BOSE

Bose Smart Soundbar 300 е съвместим със следните модели:

Bose Bass Module 500
Bose Bass Module 700
Bose Surround Speakers
Bose Surround Speakers 700

Създаден за всеки ден и за всеки

Bose Smart Soundbar 300 осигурява просторен звук, ясен диалог и богат бас за вашите филми, музика и игри. Акустичната архитектура е специално проектирана да поддържа този саундбар лъскав и елегантен. С вградените гласови асистенти и изключителната технология Bose Voice4Video™, това, което обикновено отнема няколко стъпки, вече може да се направи с една гласова команда. Това е бързо и достатъчно лесно, за да се наслаждава всеки.

BOSE
BOSE

Музика по начина, по който искате

Когато става въпрос за това, което искате да чуете, имате толкова много възможности. С Wi-Fi, Bluetooth, вграден Chromecast, съвместимост с Apple AirPlay 2 и Spotify Connect, можете да предавате безжично каквото искате, колкото искате. Разгледайте любимите си музикални услуги или пуснете нещо от мобилните си устройства.

Поемете контрола над вашето звуково преживяване

С приложението Bose Music можете лесно да настроите саундбара си, да изберете своя гласов асистент и да преглеждате цялата си музика на едно място, безпроблемно да прескачате между станции, плейлисти и услуги, без изобщо да напускате приложението. Освен това, това е още един лесен начин да управлявате Bose Smart Soundbar 300. Настройването с приложението е лесно, така че музиката, която обичате е само с едно докосване.

BOSE
Характеристики
WI-FI ДА
BLUETOOTH ДА


Марка BOSE
МОДЕЛ SOUNDBAR 300
WI-FI ДА
BLUETOOTH ДА
HDMI 1 ARC
ОПТИЧЕН ВХОД ДА
ЦВЯТ ДА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ДА
EAN 17817815246
Сравни ()