True wireless слушалки HUAWEI FREEBUDS 4 БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА, СИВ

True wireless слушалки HUAWEI FREEBUDS 4 БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА, СИВ

Код: 594398
В наличност
Рейтинг:
1 2 3 4 5
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Надежда" Днес  
Безплатна доставка до П.К. 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения П.К. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания П.К., броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Този продукт може да бъде купен онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

209.99 лв.

Важно!!!
Зареждането на слушалките се осъществява само посредством кутията за съхранение, която е с вградена батерия. Това позволява няколко цикъла зареждане на слушалките, без необходимост от включване на кутията в електрическата мрежа.

 

Описание

 

1

В тон с теб

Всяко ухо е различно. Това е причината HUAWEI FreeBuds 4 да използва адаптивна технология, която се адаптира към уникалната форма на ухото и начина, по който носите слушалки. След това интелигентно избира измежду различните режими за шумопотискане, за да постигне оптимално намаляване на шума.

 

2
3

По-добра музика


HUAWEI FreeBuds 4 извежда Open-fit системата за шумопотискане до нови висоти, като включва изцяло новата адаптивна технология за още по-голямо потапяне в звука. Open-fit дизайнът позволява налягането да остане изравнено, като същевременно гарантира, че важни звуци от околната среда могат да се чуват - за по-безопасно и по-удобно изживяване при носене, дори след дълги часове.

Звук, който пасва


Слушалките са ергономично оформени, за да пасват прецизно на ухото, и имат удобна форма.Те стоят естествено и удобно за максимално удоволствие от слушането на музика.
4

Нов свят на слушане

Кутията за зареждане с кръгла форма е проектирана така, че да пасне идеално на дланта. А сега, още по-малка и по-лека, тя може да се носи в джоба на панталона безпроблемно за по-лесен начин да вземете музиката навсякъде със себе си.

5
Характеристики


Марка HUAWEI
МОДЕЛ FREEBUDS 4
ТИП TRUE WIRELESS
БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА ДА
БАТЕРИЯ ДО 2.5 Ч.
ШУМОПОТИСКАНЕ ДА
ЦВЯТ СИВ
МИКРОФОН ДА
КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЗАРЯД ДО 14 ЧАСА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6941487222186

Най-нови продукти

Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам