True wireless слушалки HUAWEI FREEBUDS 4 БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА, СИВ

True wireless слушалки HUAWEI FREEBUDS 4 БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА, СИВ

Код: 594398  В наличност
Безплатна доставка

Този продукт може да бъде купен онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

299.99 лв.

Важно!!!
Зареждането на слушалките се осъществява само посредством кутията за съхранение, която е с вградена батерия. Това позволява няколко цикъла зареждане на слушалките, без необходимост от включване на кутията в електрическата мрежа.

 

 

1

В тон с теб

Всяко ухо е различно. Това е причината HUAWEI FreeBuds 4 да използва адаптивна технология, която се адаптира към уникалната форма на ухото и начина, по който носите слушалки. След това интелигентно избира измежду различните режими за шумопотискане, за да постигне оптимално намаляване на шума.

 

2
3

По-добра музика


HUAWEI FreeBuds 4 извежда Open-fit системата за шумопотискане до нови висоти, като включва изцяло новата адаптивна технология за още по-голямо потапяне в звука. Open-fit дизайнът позволява налягането да остане изравнено, като същевременно гарантира, че важни звуци от околната среда могат да се чуват - за по-безопасно и по-удобно изживяване при носене, дори след дълги часове.

Звук, който пасва


Слушалките са ергономично оформени, за да пасват прецизно на ухото, и имат удобна форма.Те стоят естествено и удобно за максимално удоволствие от слушането на музика.
4

Нов свят на слушане

Кутията за зареждане с кръгла форма е проектирана така, че да пасне идеално на дланта. А сега, още по-малка и по-лека, тя може да се носи в джоба на панталона безпроблемно за по-лесен начин да вземете музиката навсякъде със себе си.

5


Марка HUAWEI
МОДЕЛ FREEBUDS 4
ТИП TRUE WIRELESS
БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА ДА
БАТЕРИЯ ДО 2.5 Ч.
ШУМОПОТИСКАНЕ ДА
ЦВЯТ СИВ
МИКРОФОН ДА
КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЗАРЯД ДО 14 ЧАСА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
ТЕГЛО ЗА ТРАНСПОРТ 0.300 kg
EAN 6941487222186
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам