True wireless слушалки HUAWEI FREEBUDS 4i 55034192 БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА, ЧЕРЕН

True wireless слушалки HUAWEI FREEBUDS 4i 55034192 БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА, ЧЕРЕН

Код: 594394 
В наличност
Рейтинг:
1 2 3 4 5
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до П.К. 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения П.К. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания П.К., броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

99.99 лв.

Важно!!!
Зареждането на слушалките се осъществява само посредством кутията за съхранение, която е с вградена батерия. Това позволява няколко цикъла зареждане на слушалките, без необходимост от включване на кутията в електрическата мрежа.

 

Описание

 

1

Функции, в които ще се влюбите

Активно шумопотискане|До 10 часа нон-стоп музика1

Компактен размер,модерна визия


Кейсът за зареждане е с овална форма, компактен, с оригинален дизайн и невероятно приятен на допир. Прецизните извивки и високо полираното покритие на слушалките придават модерен и забележителен вид. В Ceramic White, Carbon Black или червено - за да запълни дните и нощите Ви със стил.
2
3

24 / 7 комфорт


HUAWEI FreeBuds 4i са ергономично проектирани за стабилно и плътно прилепване. Свръхлеките слушалки радикално намаляват напрежението, което изпитвате дори след дълги часове слушане. Носите ги през целия ден и се чувствайте комфортно.

Чувайте това, което искате


Сензорите в HUAWEI FreeBuds 4i активно откриват и намаляват околния шум.2 Независимо накъде сте се насочили, винаги можете да се потопите в музиката, която обичате. Системата с двоен микрофон се предлага с дизайн с канали3 с тънък разрез за ефективно намаляване на шума от вятъра на открито. Ексклузивната технология за формиране на звукови лъчи, съчетана с AI технология за намаляване на шума, може да възприеме гласа Ви по-точно дори в претъпкана среда. Чувайте и бъдете чути силно и ясно при всяко обаждане.
4

Гладка комуникация без да сваляте слушалките

Не е нужно да сваляте слушалките си, за да пропуснете околния звук и да комуникирате лесно с другите. Просто натиснете слушалката и задръжте, за да превключите в Режим на осведоменост.

 

5

1.Когато HUAWEI FreeBuds 4i са напълно заредени, те могат да възпроизвеждат музика до 10 часа непрекъснато. Данните идват от лаборатории на Huawei с условия по подразбиране: обем при 50%, ANC изключен и AAC режим активиран. Действителното времетраене на възпроизвеждане може да се различава в зависимост от силата на звука, аудио източника, околната среда и навиците на потребителя.

2.Когато ANC е включено, може да сте по-малко наясно с опасностите около Вас, моля, уверете се, че сте в безопасна зона.

3.Основният микрофон възприема класическия шахматен дизайн на канал с тънък разрез, а вторичният микрофон приема оригиналния дизайн на цепнатината, който ефективно намалява шума от вятъра, причинен от триенето на въздуха между двата порта на микрофона.

Характеристики


Марка HUAWEI
МОДЕЛ FREEBUDS 4i 55034192
ТИП TRUE WIRELESS
КОНТРОЛ НА ЗВУКА ДА
БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА ДА
БАТЕРИЯ ДО 10 ЧАСА
ШУМОПОТИСКАНЕ ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН
МИКРОФОН ДА
БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ ДА
КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЗАРЯД ДО 22 ЧАСА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6941487212286
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам