Парочистачка KARCHER SC 3 EASY FIX 1900 W, НАЛЯГАНЕ 3.5 bar

Парочистачка KARCHER SC 3 EASY FIX 1900 W, НАЛЯГАНЕ 3.5 bar

Код: 816834
В наличност
Рейтинг:
1 2 3 4 5
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

299.00 лв.

Описание
дггфдг

ПАРОЧИСТАЧКА KARCHER SC 3 EASYFIX

SC 3 EasyFix е най-бързо загряващата, и готова за работа в рамките само на 30 сек. парочистачка. Постоянно допълващия се резервоар за вода позволява работа без прекъсване. Патрона срещу котлен камък омекотява водата автоматично и удължава живота на уреда. Уредът SC 3 EasyFix на Керхер почиства без да използва химия и е приложим навсякъде в домакинството. Твърдите подови настилки от всякакъв вид са неговото поле на действие. С многофункционалните си аксесоари плочките, котлоните, абсорбаторите и дори малките драскотини се почистват хигиенично, включително упоритите замърсявания. А за перфектните резултати при почистването се грижат подовата дюза EasyFix с гъвкав шарнир и ламелната технология. С комфортния си закрепващ велкро механизъм микрофибърната кърпа за под се поставя и сваля удобно без навеждане и без контакт с мръсотията. С двустепенното регулиране на парата може да се регулира интензитета на парата, така че да е подходящ за повърхността и замърсяването.

Бързо загряване

След само 30 секунди загряване уредът е готов за работа.
ффгф
фдгфгф

Комплект за почистване на под EasyFix с гъвкав шарнир на подовата дюза и удобно закрепване с велкро на кърпата за под

Оптимални резултати при почистване на всички видове твърди подови настилки благодарение на ефективната ламелна технология. Подмяна на почистващата кърпа без контакт с мръсотията, както и удобно закрепване на кърпата за почистване на пода благодарение на системата с велкро. Ергономично и ефективно почистване на пода, независимо от ръста на потребителя, бладодарение на гъвкавия шарнир.

Непрекъсната пара и интегриран филтър за отстраняване на накип

Резервоарът може да се допълва лесно по всяко време - за работа без прекъсване. Благодарение на интегрирания патрон водата автоматично се третира срещу образуване на котлен камък.
гфгфг
бнфх

Технически характеристики

  • Производителност на площ с едно пълнене на резервоара (m²) 75
  • Мощност (W) 1900
  • Максимално налягане на парата (bar) 3,5
  • Дължина на кабела (m) 4
  • Време за загряване (мин) 0,5
  • Обем на резервоара (l) 1
Характеристики
ТИП ПАРОСТРУЙКИ
НАЛЯГАНЕ 3.5 bar


Марка KARCHER
МОДЕЛ SC 3 EASY FIX
ТИП ПАРОСТРУЙКИ
МОЩНОСТ НАГРЕВАТЕЛ 1900 W
НАЛЯГАНЕ 3.5 bar
ВМЕСТИМ.НА КОНТЕЙНЕРА ЗА ВОДА 1 L
СТАНДАРТНИ АКСЕСОАРИ ДА
ТЕГЛО 3.14 кг
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 4054278896656
Купувани заедно
Сравни ()