Парочистачка KARCHER SC2 DELUXE + WINDOW 1500 W, НАЛЯГАНЕ 3.2 bar

Парочистачка KARCHER SC2 DELUXE + WINDOW 1500 W, НАЛЯГАНЕ 3.2 bar

Код: 816866
Продуктът не е в наличност
 
Описание
adfsgdxfg

Парочистачка KärcherC 2 Deluxe EasyFix + Window

Новата компактна и лека парочистачка SC 2 Deluxe EasyFix + Window от  Kärcher осигурява двустепенно регулиране на парата за адаптиране на интензитета на парата към повърхността и нивото на замърсяване. Цялостното почистване с парочистачка на Kärcher премахва голяма част от бактериите и замърсяванията върху типичните твърди повърхности за домакинството - и го прави напълно без химикали. SC 2 Deluxe EasyFix може да показва работния режим по всяко време чрез иновативния осветен LED пръстен на дръжката. Червеното показва, че устройството все още се нагрява, докато зеленото показва, че SC парочистачката е готова за работа.

Подовата дюза EasyFix

Подовата дюза EasyFix с гъвкава става гарантира отлична ергономичност и благодарение на ламелната технология осигурява перфектни резултати от почистване. Благодарение на удобната система за закопчаване, микрофибърната подова кърпа може бързо и лесно да се прикрепи към дюзата за под и да се отстрани отново, без да се налага да влиза в контакт с мръсотия. Когато различните аксесоари се използват по предназначение, плочките, котлоните, абсорбаторите и дори най-малките пролуки се почистват хигиенично. Дори упоритите замърсявания могат да бъдат надеждно отстранени.
sfdhbfhn
aswfdg

Безконтактна смяна на кърпата

Без контакт с мръсотия и удобно закрепване на кърпата за почистване на пода благодарение на системата с кука и примка. Ергономично, ефективно почистване на пода, независимо от височината на потребителя, благодарение на гъвкавото съединение на дюзата.

LED светлинен дисплей на устройството

Когато LED дисплеят свети в червено, устройството все още се нагрява. Когато светне зелено, устройството е готово за употреба.
aFSDSH
AEGFHR

Специална приставка за прозорци

С приставката за прозорци SC 2 Deluxe EasyFix + Window  ще направи почистването на замърсените петна от прозорците както и огледалата като детска игра.

Технически характеристики

  • Площ за почистване с един резервоар прибл. 75 m²
  • Мощност на нагревателя 1500 W
  • Макс. налягане на парата  3,2 bar
  • Дължина на кабела  4 m
  • Време за zagrqwane 6,5 min
  • Обем на бойлер/резервоар  1 L
  • Тегло без принадлежности  2,7 kg
  • Тегло вкл. опаковка  5 kg
  • Размери (Д × Ш × В): 30,4 x 23,1 x 28,7 смSFDSXHDFH
Характеристики
ТИП ПАРОСТРУЙКИ
НАЛЯГАНЕ 3.2 bar


Марка KARCHER
МОДЕЛ SC2 DELUXE + WINDOW
ТИП ПАРОСТРУЙКИ
МОЩНОСТ НАГРЕВАТЕЛ 1500 W
НАЛЯГАНЕ 3.2 bar
ВМЕСТИМ.НА КОНТЕЙНЕРА ЗА ВОДА 1 L
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 4054278899817
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Купувани заедно
Сравни ()