Парочистачка KARCHER SC2 DELUXE EASYFIX 1500 W, НАЛЯГАНЕ 3.2 bar

Парочистачка KARCHER SC2 DELUXE EASYFIX 1500 W, НАЛЯГАНЕ 3.2 bar

Код: 816775
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

299.99 лв.

Описание
гхгхгфх

ПАРОЧИСТАЧКА KARCHER SC2 DELUXE EASYFIX

Новата компактна и лека парочистачка SC 2 Deluxe EasyFix от начално ниво осигурява двустепенно регулиране на парата за адаптиране на интензитета на парата към повърхността и нивото на замърсяване. SC 2 Deluxe EasyFix може да показва работния режим по всяко време чрез иновативния осветен LED пръстен на дръжката. Червеното показва, че устройството все още се нагрява, докато зеленото показва, че SC парочистачката е готова за работа. Аксесоарите могат да се съхраняват (включително двете удължителни тръби) изцяло в изключително дълга чанта за аксесоари или алтернативно да се прибират на самото устройство. Подовата дюза EasyFix с гъвкава фуга гарантира отлична ергономичност и благодарение на ламелната технология осигурява перфектни резултати от почистване. Благодарение на удобната система за закопчаване, микрофибърната подова кърпа може бързо и лесно да се прикрепи към дюзата за под и да се отстрани отново, без да се налага да влиза в контакт с мръсотия. Когато различните аксесоари се използват по предназначение, плочките, котлоните, абсорбаторите и дори най-малките пролуки се почистват хигиенично. Дори упоритите замърсявания могат да бъдат надеждно отстранени.

LED светлинен дисплей на устройството

Когато LED дисплеят свети в червено, устройството все още се нагрява. Когато светне зелено, устройството е готово за употреба.
фдьгжфгфг
дгжфдг

Комплект за почистване на под EasyFix с гъвкава фуга на дюзата за под и удобно фиксиране на кукичка за кърпа за почистване на пода

Оптимални резултати от почистването на всички видове твърди повърхности в дома Ви благодарение на ефективната ламелна технология. Безконтактна смяна на  и удобно закрепване на кърпата за почистване на пода, благодарение на системата с кука и примка. Ергономично, ефективно почистване в пълен контакт с пода, независимо от височината на потребителя, благодарение на гъвкавото съединение на дюзата.

Подредено място за съхранение на аксесоари

Всички аксесоари, включително удължителните тръби, могат да се съхраняват в изключително дълга чанта за аксесоари или директно върху устройството.
фгфг
ддгжг

Технически характеристики

  • Производителност на площ с едно пълнене на резервоара (m²) 75
  • Мощност (W) 1500
  • Дължина на кабела (м) 4
  • Налягане (bar) 3,2
Характеристики
ТИП ПАРОСТРУЙКИ
НАЛЯГАНЕ 3.2 bar


Марка KARCHER
МОДЕЛ SC2 DELUXE EASYFIX
ТИП ПАРОСТРУЙКИ
МОЩНОСТ НАГРЕВАТЕЛ 1500 W
НАЛЯГАНЕ 3.2 bar
ВМЕСТИМ.НА КОНТЕЙНЕРА ЗА ВОДА 1 L
СТАНДАРТНИ АКСЕСОАРИ ДА
ТЕГЛО 2.9 кг
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 4054278331553
Купувани заедно
Сравни ()