Уважаеми клиенти, във връзка с въведеното извънредно положение в страната, наложено от разпространението на COVID-19, хипермаркети Технополис работят при засилени санитарно-хигиенни условия. Научете повече тук

Уважаеми клиенти,


Във връзка с въведеното извънредно положение в страната, наложено от разпространението на COVID-19, хипермаркети Технополис работят при засилени санитарно-хигиенни условия. Наша грижа е да осигурим спокойна и сигурна обстановка и да сведем до минимум риска за нашите клиенти и служители, като за целта въведохме и спазваме следните предпазни мерки:

  1. На всички служители е направен извънреден инструктаж за предотвратяване на разпространението на COVID-19.
  2. На служителите са осигурени предпазни маски и ръкавици.
  3. Дезинфекция и почистване на помещенията на територията на хипермаркетите. Подсигурени са дезинфектанти за ръце и за работните плотове в търговските зали и във всички останали помещения на хипермаркетите.
  4. Дезинфекция на количките за пазаруване в хипермаркетите.
  5. Дезинфекция на площите пред хипермаркетите.
  6. Въведен е пропускателен режим, който се следи стриктно от охраната на хипермаркетите. Допускат се определен брой клиенти, в зависимост от броя служители и големината на съответния обект.
  7. Има информационни табели и съобщения по вътрешната уредба, които подсещат посетителите да спазват 2 m дистанция. На местата, където е възможно събиране на повече хора – на входа, на касите - има обозначителни ленти за спазване на 2 m дистанция и това също се следи от охраната на хипермаркетите.
  8. На всички служители се мери температурата преди започване на работния ден. На всички посетители на хипермаркетите се мери температурата пред входа на обекта с безконтактен термометър. Лица с температура над 37°С не се допускат в хипермаркетите.
  9. Служителите на хипермаркетите са разделени на 2 работни екипа. Екипите са съобразени така, че да не се засичат на работното си място.
  10. Ежедневно се прави оценка на ситуацията и се обсъжда предприемане на евентуални допълнителни мерки за защита на клиентите и служителите на хипермаркетите и предотвратяване на разпространението на COVID-19.

 

Предвид нарастващия интерес и брой поръчки към онлайн магазина на хипермаркети Технополис, сме увеличили служителите, ангажирани с приемането и обработката им, така че да отговорим на нуждите на клиентите и да запазим качеството на услугата. В онлайн магазина на Технополис също са обособени и работят два независими екипа, който нямат контакт помежду си.

 

Екипът на Технополис

Сайтът използва "бисквитки" | Приемам