ДЕФЛЕКТОР ЗА КЛИМАТИК SMART WING

ДЕФЛЕКТОР ЗА КЛИМАТИК SMART WING

Code: 117987
In stock
Order now and pick up from:  "Технополис София Младост" Today  
Free deliveryto postal code 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified postal code The total delivery price of each order varies depending on the selected postal code, the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  
Price:

59.99 лв.

Description
Zaglavna

Дефлектор за климатик

Дефлектора за климатик SmartWING е продукт без аналог, който ви предпазва от въздушната струя на климатика. Това става посредством въртящо се на 360 градуса крило, поставено пред турбината. Климатиците разполагат с вграден дефлектор за насочване, но той е с малка площ и ограничено движение. Всички сме се сблъсквали с невъзможността да избегнем въздушната струя, което ни носи дискомфорт. Дефлектора за климатик SmartWING дава решение на този проблем. Това е инженерен продукт с  асиметричен дизайн и дъга на крилото, монтирано на „шарнири”, които позволяват неговото неограничено движение и на практика хиляди възможности за насочване посоката на въздушната струя.

Универсален

Продуктът е подходящ за всички модели стенни климатици. Моля, преди да поръчате продукта се уверете, че под вашия климатик има 10 см. необходимо разстояние за монтаж и експлоатация.
nasochvane
razmeri

Характеристики

Лесен монтаж, без инструменти и пробиване. Красив и модерен дизайн. Висококачествена изработка. За климатик с размери от 60см. до 110см. 360° въртене на крилото. Не влияе на работата на дистанционното управление. Не намаля КПД на климатичната инсталация. Лесен демонтаж на крилото за почистване. Лесен демонтаж на крилото за почистване

Време за монтаж

Времето за монтаж е 15 минути. Вземете рамото за монтаж и подпъхнете в единия край, под вътрешното тяло на климатика. Ако тялото е плътно прилепнало към стената използвайте тънките крилца за захващане, а ако тялото може да се „отдели” в долната част, повдигнете и монтирайте както е показано на. Повторете същото действие с другото рамо, в другия край на климатика. В редки случаи, ако няма достатъчно място за подпъхване, може да използвате винтовете в комплекта за монтаж към стената. Измерете разстоянието между рамената, сглобете прозрачните крила едно към друго като използвате копчета за монтаж. В двата края прикрепете конекторите към крилата /плоската част на конектора да е към прозрачното крило/. Вземете така сглобения комплект и монтирайте към рамената. Ако разстоянието не пасва може да коригирате като приплъзнете рамената, за да увеличите или намалите разстоянието можду тях.
vreme
Features


PURPOSE ЗА КЛИМАТИК
ADDITIONAL INFORMATION БЪРЗ И ЛЕСЕН МОНТАЖ
EAN 3800600000298
Compare ()