Please choose
070012340
This website uses cookies. | I accept
Code: 551334

All-in-One Printer CANON MF3010

Product is out of stock

  • KIND : 3 in 1
  • TYPE : ЛАЗЕРНО УСТРОЙСТВО
  • PAPER FORMAT : ДО А4
  • PRINTING SPEED BLACK : ДО 18 СТР./ МИН.
Description

I-Sensys MF3010

 

Mонохромен лазерен принтер 3-в-1


Canon-MF3010

Идеално решение за дома и малки офиси, лесен за употреба и енергийноефективен

 

Отпечатвайте, копирайте и сканирайте бързо за ваше удобство направо от бюрото си с този компактен черно-бял лазерен принтер.


Копиране

USB връзка

Цветен скенер

Професионално качество на печат

Скорост на печат

7,8 сек. за извеждане на първа страница


pic1

Ултракомпактен и модерен дизайн

Лъскавият и стилен, изцяло черен дизайн на MF3010 го прави много изискан многофункционален лазерен продукт 3-в-1. Това е висококачествен черно-бял принтер, скенер и копир в едно спестяващо пространство устройство. Бързо и икономично, това привличащо окото компактно устройство се побира лесно на бюрото. Продуктът е перфектен за персонална употреба или за потребителите в малки и домашни офиси, които търсят нещо повече от принтер и искат да спестят време и пари.

Лесен за употреба

Можете да работите с MF3010, без да ставате от стола си, благодарение на опростения вертикален дисплей. Той ви дава удобен достъп до всички функции, които са ви нужни, без да е необходимо да стоите над машината, което ви спестява време и усилия.
pic2

pic3

Качество и скорост

Бъдете сигурни, че разполагате с професионални лазерни разпечатки с резолюция до 1200 x 600 dpi (оптимизирана). Тази резолюция осигурява по-голяма детайлност, по-ясни текстове и фини графики. Времето за изчакване на отпечатаните документи е малко със скорост на монохромен печат от 18 стр. в мин. Технологията Quick First-Print на Canon осигурява бърз печат на първа страница от 7,8 секунди.

Гъвкаво цветно сканиране и копиране

Повишете вашата ефективност с висококачествения цветен скенер. Това улеснява сканирането и копирането на документи, незабавно подобрявайки вашата продуктивност. Повече няма да чакате благодарение на краткото времето за отпечатване на първо копие от 12 секунди. Можете също да сканирате директно към имейл или към текстов PDF файл, като използвате MF Toolbox за обработка на вашите документи и снимки.
pic4

pic3

Пестете енергия и понижете разходите си

Истински икономичен, MF3010 предлага водеща енергийна ефективност – без компромис във функционалността, което ви позволява да спестите пари, както и да понижите въглеродните емисии. Многофункционалното устройство съответства на стандарта Energy Star с типична консумация на електроенергия (TEC) от 0,6 kWh. В режим на покой устройството консумира само 1,4 W.

Касети "всичко‑в‑едно" на Canon

За осигуряване на работа без поддръжка и непрекъснато високо качество на разпечатките всички важни компоненти са поместени в компактната тонер касета. Интегрираната касета (всичко в едно), съдържаща тонер, барабан и почистващи елементи, се подменя лесно и чисто за секунди. Използвайте оригинална тонер касета на Canon и вашето многофункционално устройство ще е като ново.
pic4

Features
Brand CANON
MODEL MF3010
KIND 3 in 1
TYPE ЛАЗЕРНО УСТРОЙСТВО
PAPER FORMAT ДО А4
PRINT RESOLUTION ДО 1200 X 600 DPI
PRINTING SPEED BLACK ДО 18 СТР./ МИН.
PRINTING SPEED COLOUR НЕ
SCAN RESOLUTION UP TO 600 X 600 DPI
COLOUR RESOLUTION 24 BIT
COPY RESOLUTION UP TO 600 X 600 DPI
COPY SPEED BLACK ДО 18 КОПИЯ/ МИН.
COPY SPEED COLOUR НЕ
WIRELESS PRINTING НЕ
NUMBER OF COPIES FROM ORIGINAL 1-9
SCALE 50 - 200%
COPY WITHOUT PC ДА
MEMORY 64 MB
CONSUMMATIVE CRG-725
AUTO PAPER LOADING НЕ
INTERFACE USB 2.0
MONTHLOADING ДО 8 000 СТРАНИЦИ
BIPARTITEPRINT НЕ
DIRECTPRINTING НЕ
BORDLESSPRINTING НЕ
CAPACITY 150 ЛИСТА
DISPLAY МОНОХРОМЕН
WARRANTY 12 MONTHS
EAN 4960999783574
Documentation
No documents were found for this product
Reviews0
Rating
Comments
Зареди Всички коментари
Add a comment
Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register
Frequently bought together
Total price:

47550 лв.

© Technopolis. All rights reserved. Web design StudioX