Body groomer REMINGTON G2 GRAPHITEMB3000 BATTERY TYPE 2хААА

Body groomer REMINGTON G2 GRAPHITEMB3000  BATTERY TYPE 2хААА

Body groomer REMINGTON G2 GRAPHITEMB3000 BATTERY TYPE 2хААА

Code: 830493
In stock
Order now and pick up from:  "Технополис София Младост" Today  
Free deliveryto postal code 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified postal code The total delivery price of each order varies depending on the selected postal code, the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  
Price:

49.99 лв.

Description
aSASASAS

Поддържайте без усилие брадата си с тримера за брада REMINGTON MB3000.

Самозаточващи се ножове са проектирани, да се усещат  гладки по кожата - винаги осигуряват добри резултати. Създадени , за да се чувствате комфортно в кожата си.

Прецизно оформяне

Интуитивното колело за увеличение ви позволява да изберете една от 17 прецизни дължини на подстригване  с точност и лекота. Интуитивното колело за увеличение с дължини на оформяне между 0,4 мм и 18 мм и регулируемият гребен ще ви помогнат без усилия да изберете дължината, от която се нуждаете, за да постигнете всеки стил и  добре поддържана брада.
ASASAS
aAa

Работи с батерии

Стилният тример  от серия B3 добавя свобода и комфорт към вашата грижа, тъй като работи с батерии с 2 x AAA батерии (включени в кутията).

Подвижни миещи се остриета 

Когато е време да почистите тримера за брада, просто отделете острието и изплакнете под чешмата, за да изглежда свеж и да се чувствате добре докато го използвате.
АаАаА
Features
USAGE BEARD
CORDLESS USAGE YES


Brand REMINGTON
MODEL MB3000
USAGE BEARD
CORDLESS USAGE YES
BATTERY TYPE 2хААА
ATTACHMENT ДА
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 5038061105698
Documentation
No documents were found for this product
Compare ()