Combo fridge freezer HAIER C3FE744CMJ 190.00 см

Combo fridge freezer HAIER C3FE744CMJ  190.00 см

Combo fridge freezer HAIER C3FE744CMJ 190.00 см

Code: 660125 
In stock
Order now and pick up from:  "Технополис София Младост" Today  
Free deliveryto P.C. 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified P.C. The total delivery price of each order varies depending on the selected P.C., the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  

This product can be purchased on credit online

See credit plans

Price:

1 499.00 лв.

Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

Description
rt

Тих и ефективен. Качество, което издържа на времето

Хладилниците на Haier използват инверторен компресор, който е специално проектиран да работи по-тихо и ефективно от обикновените компресори. Благодарение на този компресор значително се намаляват вибрациите по време на работа и се осигурява по-бързо охлаждане. Всичко това гарантира, че хладилниците с марка Haier са едни от лидерите на пазара, но също така подчертава тяхната издръжливост и надежност предоставяйки ви 12-годишна удължена гаранция на компресора.

Иновативна No Frost технология

Изключително иновативната технология Total No Frost на Haier предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник с фризер. Специален протектор „Fresher Shield“ предпазва от проникване на топъл въздух във вашия фризер по време на непрекъснатия автоматичен процес на размразяване. По този начин се предпазват замразените храни и се предотвратява ненужната загуба на електроенергия. Повече няма да ви се налага да размразявате фризера. Поддържането на хладилника с фризер никога не е било толкова лесно!
yu
jyj

Свежест

Multi Air Flow е система, която разпределя студения въздух в хладилника благодарение на множество отвори разположени в задната страна на вашият No Frost хладилник. Това поддържа температурата постоянна и гарантира перфектно и по-дълго съхранение на вашата храна.

Голям капацитет, който пасва на всяка кухня

С ширина 70 см (само 10 см повече от стандартния размер), Haier Series 70 осигурява впечатляващо голямо пространство за съхранение. Благодарение на дизайн и височина (до два метра*), този стилен хладилник може да събере до 470 литра* хранителни продукти в хладилната част - идеален за съхраняване на големи количества и в по-ограничено пространство. *Височината и капацитет са в зависимост от модела от серия 70
jyt
uyh

Антибактериално уплътнение

Специално разработените антибактериални уплътнения на вратите намаляват разпространението на мухъл. Резултатът е по-безопасен уред, по-добри условия за съхранение и по-свежа храна за по-дълго време.

Лесен контрол

Хладилниците Haier имат стилен цифров сензорен дисплей, който прави регулирането на вътрешните настройки лесно и интуитивно. Сега можете да контролирате температурата както и да изпозлвате други настройки, без дори да се налага да отваряте вратата на хладилника.
gh
Features
TYPE FREEZER BELOW
HEIGHT 190.00 см
WIDTH 70.00 см
DEPTH 67.00 см
NET VOLUME 459 L
COLOUR INOX
INVERTER COMPRESSOR YES
TOTAL NO FROST SYSTEM YES


Brand HAIER
MODEL C3FE744CMJ
TYPE FREEZER BELOW
HEIGHT 190.00 см
WIDTH 70.00 см
DEPTH 67.00 см
NET VOLUME 459 L
NET VOLUME FRIDGE COMPARTMENT 311 L
NET VOLUME FREEZER COMPARTMENT 148 L
COLOUR INOX
INVERTER COMPRESSOR YES
TOTAL NO FROST SYSTEM YES
ENERGY EFFICIENCY CLASS E
ELECTRONIC DISPLAY YES
MOISTURE ZONE YES
FRESH ZONE YES
HOLIDAY MODE YES
DOOR OPEN ALARM YES
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION 285 kWh
NOISE LEVEL 37 dB
NOISE EMISSION CLASS C
WARRANTY 72 MONTHS
EAN 6901018055737
Compare ()
Our website uses cookies | Accept