Combo fridge freezer HAIER HB 17 FPAAA 191.00 см

Combo fridge freezer HAIER HB 17 FPAAA 191.00 см

Code: 660133 
In stock
Order now and pick up from:  "Технополис София Младост" Today  
Free deliveryto P.C. 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified P.C. The total delivery price of each order varies depending on the selected P.C., the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  

This product can be purchased on credit online

See credit plans

Price:

1 699.00 лв.

Description
ъу

Тих и ефективен. Качество, което издържа на времето

Хладилниците на Haier използват инверторен компресор, който е специално проектиран да работи по-тихо и ефективно от обикновените компресори. Благодарение на този компресор значително се намаляват вибрациите по време на работа и се осигурява по-бързо охлаждане. Всичко това гарантира, че хладилниците с марка Haier са едни от лидерите на пазара, но също така подчертава тяхната издръжливост и надежност предоставяйки ви 12-годишна удължена гаранция на компресора.

MyZone: Настройте температурата на отделението според вашите нужди

My Zone отделението в хладилната част е проектирано в резултат на усилията на Haier за непрекъснато усъвършенстване, иновации и задоволяване очакванията на клиентите. В това отделение имате възможност да зададете температура в диапазон от -3°C до 5°C в зависимост от вашите нужди и продуктите, които трябва да съхраненявате в момента. Това ви позволява да регулирате температурата в отделението бързо и лесно само с едно доксоване на бутона.
u
nyu

Иновативна No Frost технология 

Изключително иновативната технология Total No Frost на Haier предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник с фризер. Специален протектор „Fresher Shield“ предпазва от проникване на топъл въздух във вашия фризер по време на непрекъснатия автоматичен процес на размразяване. По този начин се предпазват замразените храни и се предотвратява ненужната загуба на електроенергия. Повече няма да ви се налага да размразявате фризера. Поддържането на хладилника с фризер никога не е било толкова лесно!

Проектиран за максимално улеснение при употреба

Чекмеджетата за лесен достъп не само позволяват по-ефективно използване на пространството, но също така осигуряват бърз достъп до целия фризер и подобрена видимост на всичките ви замразени продукти за максимално удобство. Освен това, благодарение на тях може да спестите до 30% повече електроенергия*. Доказано е, че плъзгащата се релсова система на чекмеджетата за лесен достъп издържа на износване при отваряне и затваряне над 50 000 пъти, което е основен приоритет на хладилниците Haier по отношение на удобство, ефективност и надежност. *Тестван в реални условия и сравнен с подобен стандартен комбиниран хладилник с фризер на Haier.
nt
y

Голям капацитет, който пасва на всяка кухня

С ширина 70 см (само 10 см повече от стандартния размер), Haier Series 70 осигурява впечатляващо голямо пространство за съхранение. Благодарение на дизайн и височина (до два метра*), този стилен хладилник може да събере до 470 литра* хранителни продукти в хладилната част - идеален за съхраняване на големи количества и в по-ограничено пространство. *Височината и капацитет са в зависимост от модела от серия 70.

Насладете се на уникалната вътрешна LED система за осветление

LED Daylight на Haier осигурява вътрешно осветление на всеки ъгъл или рафт на хладилника. Благодарение на мощното и интензивно LED осветление намирането на хранатата е много по-лесно, а организирането на продуктите още по-бързо в сравнение с останалите хладилници на пазара. Освен това системата LED Daylight е благосклонна и щадяща към очите ви, като постепенно се активира при отваряне на вратата на хладилника.
ht
i

Антибактериално уплътнение

Специално разработените антибактериални уплътнения на вратите намаляват разпространението на мухъл. Резултатът е по-безопасен уред, по-добри условия за съхранение и по-свежа храна за по-дълго време.

Лесен контрол

Хладилниците Haier имат стилен цифров сензорен дисплей, който прави регулирането на вътрешните настройки лесно и интуитивно. Сега можете да контролирате температурата както и да изпозлвате други настройки, без дори да се налага да отваряте вратата на хладилника.
ku
Features
TYPE FREEZER BELOW
HEIGHT 191.00 см
WIDTH 70.00 см
DEPTH 68.00 см
NET VOLUME 446 L
COLOUR INOX
INVERTER COMPRESSOR YES
TOTAL NO FROST SYSTEM YES


Brand HAIER
MODEL HB 17 FPAAA
TYPE FREEZER BELOW
HEIGHT 191.00 см
WIDTH 70.00 см
DEPTH 68.00 см
NET VOLUME 446 L
NET VOLUME FRIDGE COMPARTMENT 306 L
NET VOLUME FREEZER COMPARTMENT 140 L
COLOUR INOX
INVERTER COMPRESSOR YES
TOTAL NO FROST SYSTEM YES
ENERGY EFFICIENCY CLASS E
ELECTRONIC DISPLAY YES
MOISTURE ZONE YES
HOLIDAY MODE YES
DOOR OPEN ALARM YES
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION 298 kWh
NOISE LEVEL 37 dB
NOISE EMISSION CLASS C
WARRANTY 72 MONTHS
EAN 6901018074547
Compare ()
Our website uses cookies | Accept