Camera CANON POWERSHOT G7X II 20.2 MPx, OPTICALZOOM 4.0, WI-FI

Camera CANON POWERSHOT G7X II 20.2 MPx, OPTICALZOOM 4.0, WI-FI

Code: 391350  In stock
Free Delivery

This product can be purchased on credit online

See credit plans

Price:

949.00 лв.


PowerShot G7 X Mark II

 

Креативност в DSLR стил с компактен фотоапарат с голям сензор и свързаност. Снабден със сензор тип 1.0, обектив Canon с голям отвор на диафрагмата f/1,8 – 2,8 и върховия процесор DIGIC 7, компактният фотоапарат с голям сензор осигурява креативност в DSLR стил за снимки и Full HD видео.


header

Спецификации на продукта

 

Научете повече за Canon PowerShot G7 X Mark II, неговите функции и какво може да прави.


Широк отвор на диафрагмата в целия диапазон на вариото

Голям сензор за отлични резултати

Мощен DIGIC процесор

По-гладко 1080p видео

Контрол на отвора на диафрагмата, скоростта на затвора и ISO светлочувствителността при запис на видео

Стабилни снимки и видеоклипове във всяка една ситуация

Споделяйте и създавайте резервни копия на изображения безжично

20,1-мегапикселов CMOS сензор

4,2x оптично увеличение и широк ъгъл

Бързо и интуитивно управление


1

Компактност и високо качество на изображенията при всякаква светлина

Наслаждавайте се на красиви, резки и ясни изображения при всякаква светлина благодарение на HS системата, която съчетава 20,1-мегапикселов CMOS сензор със задно осветяване от тип 1.0 и ненадминатата мощност на процесора DIGIC 7. Удивително прецизната оптика на Canon с ярък обектив f/1,8 – 2,8, 24 mm и 4,2x варио плюс ISO до 12 800 гарантира първокласни снимки при всякакви ситуации.

Серия от снимки

Уловете спонтанните моменти около себе си чрез мигновеното стартиране на фотоапарата и бързия 31-точковия автоматичен фокус или уловете действието със серия от снимки с честота 8 fps дори във формат RAW.Насладете се на безпроблемната интеграция на EOS работен поток благодарение на Стиловете на снимката и на заснемането в 14-битови RAW файлове.
2

3

Възползвайте се от изключително лесното управление

Снимайте от различни ъгли и се наслаждавайте на интуитивно сензорно управление с подвижния голям 7,5 cm (1040k sRGB точки) сензорен дисплей.Наслаждавайте се на творчески контрол с помощта на персонализируемия пръстен за управление на обектива с двойна функция. Можете лесно да превключвате между непрекъснато или спъпково регулиране на експонацията или фокуса.

Перфектен за заснемане на Full HD видео и снимки

Записвайте изключително стабилно видео при максимално увеличение дори при панорамен запис или докато тичате с усъвършенствания динамичен стабилизатор на образа по 5 оси, за да компенсирате заклащането на фотоапарата, и с функцията "Автоматично нивелиране", за да постигнете прецизен хоризонт. Интелигентният оптичен стабилизатор на образа осигурява 4 стъпки по-ниска скорост на затвора, с технологията Dual Sensing IS. Можете да постигнете рязък фокус ръчно чрез функцията "MF подчертаване на контури" или използвайте функцията "AF с докосване" за създаване на киноефекти с "дърпане на фокуса.
4

5

Споделете своите красиви творби със света

Само с едно докосване свържете за секунди фотоапарата към съвместимо смарт устройство благодарение на технологията Dynamic NFC, бързо и лесно споделяйте безжично снимки и видеоклипове през приложението Canon Camera Connect; гледайте ги на телевизор с висока резолюция (HDTV) с помощта на Canon Connect Station CS100. Правете групови снимки, селфита или снимки на дивата природа от разстояние чрез смарт устройството си с помощта на пълния творчески контрол, AF с докосване и показване на изображения в реално време.

Архивирайте без усилия

Използвайте усъвършенствания режим Синхронизиране на изображения, за да архивирате автоматично новите изображения в облачните услуги, като например услугата irista на Canon, чрез Wi-Fi* и да се наслаждавате на лесното архивиране между различните устройства. С услугата Irista можете да освободите място от паметта на фотоапарата и компютъра, както и да търсите снимки или да създавате фотогалерии за секунди от всяко едно устройство, след което да ги споделите с приятели чрез защитена лична връзка.
6

RESOLUTION 20.2 MPx
OPTICALZOOM 4
DISPLAY SIZE INCH 3.0 "
DIGITAL ZOOM 4


Brand CANON
MODEL POWERSHOT G7X II
RESOLUTION 20.2 MPx
OPTICALZOOM 4
DISPLAY SIZE INCH 3.0 "
DISPLAY SIZE SM 7.6 см
TYPE OF SENSOR 1"
DIGITAL ZOOM 4
ISO SENSETIVITY 125-12800
INTERNAL MEMORY НЕ
MEMORY CARD TYPE SD/SDHC/SDXC
BATTERY TYPE NB-13L
IMAGE STABILIZATION ОПТИЧНА
WATERRESISTANT НЕ
WI-FI ДА
WARRANTY 12 MONTHS
EAN 4549292056365
 1. Технополис Бургас 1
 2. Технополис Бургас 2
 3. Технополис Варна 1
 4. Технополис Варна 2
 5. Технополис Пазарджик
 6. Технополис Плевен
 7. Технополис Пловдив
 8. Технополис Русе
 9. Технополис София Люлин
 10. Технополис София МОЛ Paradise
 11. Технополис София МОЛ The Mall
 12. Технополис София МОЛ България
 13. Технополис София МОЛ Сердика
 14. Технополис София Младост
 15. Технополис София Надежда
 16. Технополис Стара Загора


Reviews: 0

Rating 1 2 3 4 5Last reviews


Add a comment

Your opinion or recommendation is important for us. Write opinion for the product, and for this purpose you should log in to your account or to registerOur website uses cookies | Accept