DSLR camera CANON EOS 6D MARK II 24-105

DSLR camera CANON EOS 6D MARK II 24-105

Code: 571121  Unavailable online
Free Delivery

This product can be purchased on credit online

See credit plans

Price:

2 59900 лв.


Canon EOS 6D Mark II с обектив EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM

 

Комплектът фотоапарат с пълнокадров сензор и стандартен вариообектив е идеален за портретна и пейзажна фотография, както и за случаите, когато искате да пътувате с малко багаж и да носите само един универсален обектив.


EOS 6D II + EF24-105 IS STM

Малкият пълнокадров фотоапарат с голямо сърце

 

Този стандартен DSLR дизайн има предпазни уплътнения срещу прах и влага и веднага създава усещането за нещо познатo, така че ще си пасне идеално с Вашето съществуващо EOS оборудване.


26,2 МР пълнокадров сензор

Интелигентен визьор - конструкция с ярка пентапризма

Макс. ISO 40 000 - разширява се до ISO 102 400

Екран с променлив ъгъл и сензорно управление

AF от кръстовиден тип за всички 45 точки за фокусиране

Географски обозначения, докато снимате

Технология Dual Pixel CMOS AF за снимки и видео

Bluetooth®, NFC и Wi-Fi


pic1

Предимството на пълнокадровия сензор

С пълнокадровия си 26,2-мегапикселов CMOS сензор и DIGIC 7 процесор за обработка на изображенията EOS 6D Mark II е изграден от кота нула за постигане на професионални резултати.

Динамичен диапазон

Най-новият CMOS процесор на EOS 6D Mark II предоставя широк динамичен диапазон, като запазва детайлите както в ярките, така и в тъмните участъци, за да се постигне едно автентично излъчване и усещане. Широкият обсег на експозицията дава възможност за по-голямо творчество при постобработката на Вашите файлове.
pic2

pic3

Нисък шум при слаба осветеност

Изображенията, заснети при слаба осветеност, са с нисък шум и висока яснота – работете с максимална чувствителност ISO 40 000 (разширява се до ISO 102 400). CMOS сензорът на EOS 6D Mark II улавя възможно най-много светлина, а процесорът му DIGIC 7 свежда до минимум ефекта от смущенията и изкривяванията, като например цифровия шум.

Обработка на изображения от следващо ниво

Вградената корекция на изкривяванията подобрява характеристиките на оптиката чрез компенсация на фактори като дифракция, изкривяване и хроматична аберация. В резултат се получава изображение, което визуално няма равно на себе си направо от фотоапарата.
pic4

pic5

Въздействащи портрети

Пълнокадровият EOS 6D Mark II поначало осигурява по-плитка дълбочина на рязкост, отколкото фотоапарати с по-малки сензори, която го прави страхотен инструмент за създаването на професионални портрети. Изолирайте кристално ясен обект на мек фон и се опитайте да снимате с уникални обективи с широка диафрагма, като например EF 85mm f/1.2L II USM, за ефекти с много плитък фокус.

Фокусирайте с увереност дори при слаба светлина

Двойната кръстовидна точка в центъра фокусира прецизно дори на лунна светлина (-3 EV), така че да можете да разчитате на решаващата острота, когато Ви трябва най-много. Тази чувствителност също така прави възможно автоматично фокусиране (до 27 точки) с максимален отвор на диафрагмата до f/8 – това е полезно например при използване на супер телефото обективи с телеконвертори.
pic6

pic7

45-точково широкообхватно фокусиране и непрекъснато снимане при 6,5 fps

45-те AF точки от кръстовиден тип на EOS 6D Mark II са разпределени по цялата площ на визьора в широкообхватна схема и фокусират с изключителност прецизност. Запазване на движещите се обекти ясни, когато отразявате напрегнати събития или динамично действие дори при снимане с 6,5 кадъра в секунда.

Бързо фокусиране и с контрол на живо

Когато снимате в режим Live View с помощта на подвижния екран на EOS 6D Mark II, Dual Pixel CMOS AF фокусира със спираща дъха скорост и прецизност. Докоснете, за да изберете обект, който ще бъде проследен и ясно фокусиран, докато се движи в кадъра.
pic8

pic9

Вашият прозорец към света

Визьорът на EOS 6D Mark II с голяма пентапризма показва изключително ясен изглед на света, като дава възможност да изградите естествени отношения с обектите си и да снимате по-инстинктивно.

Композирайте от всякакъв ъгъл

Лесно се снима от ниско разположени ъгли или над главите на големи групи благодарение на подвижния екран на EOS 6D Mark II, който се обръща навън и се върти във всяка посока. За по-естествени портрети се опитайте да го използвате на нивото на кръста.
pic10

pic11

Създаден да работи ръка за ръка с Вашите интелигентни устройства

EOS 6D Mark II използва Bluetooth® за установяване на Wi-Fi връзка с Вашето смарт устройство за лесна настройка. Разглеждайте и избирайте изображения на екрана на устройството си, след което ги споделяйте с приятелите си. Вашето устройство може да бъде използвано и като дистанционно управление – включително контрол на живо.

Full HD видео с качество на кинофилм

Плитката дълбочина на рязкост придава излъчване, което е характерно за професионалното видео, а Dual Pixel CMOS AF регулира плавно, за да запази движещите се обекти ясни без разсейващи, резки промени на фокуса, докато вграденият 5-осов цифров стабилизатор компенсира нежеланото движение на фотоапарата. Във фотоапарата може да се създава 4K Time-Lapse видео, като се улавя движението на бавно променящи се сцени с невероятни детайли.
pic12

pic13

Плавно и почти безшумно фокусиране при заснемане на снимки и видео

Благодарение на STM технологията за плавно и почти безшумно автоматично фокусиране видеото ви е с професионално качество и усещане. При заснемане на изображения, фокусирането е бързо и прецизно, за да можете винаги да улавяте точния момент.

Компактни размери, подходящи за пътуване

С тегло едва 525g, EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM е чудесна компания при пътуване. Неговият гъвкав диапазон на вариото – от широк ъгъл до телеувеличение – позволява да снимате различни обекти, без да прекъсвате, за да сменяте обектива. Има добри характеристики и при слаба светлина – със стабилизатор на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора), който намалява размазването, причинено от заклащането на фотоапарата.
pic14Brand CANON
MODEL EOS 6D MARK II 24-105
WARRANTY 12 MONTHS
EAN 4549292084085
  1. Технополис София Младост


Reviews: 0

Rating 1 2 3 4 5Last reviews


Add a comment

Your opinion or recommendation is important for us. Write opinion for the product, and for this purpose you should log in to your account or to registerOur website uses cookies | Accept