Dryer HAIER HD80-A3959-S CONDENSATION HEAT PUMP, А+++, 8.0 kg

Dryer HAIER HD80-A3959-S  CONDENSATION HEAT PUMP, А+++, 8.0 kg

Dryer HAIER HD80-A3959-S CONDENSATION HEAT PUMP, А+++, 8.0 kg

Code: 688961 
In stock
Order now and pick up from:  "Технополис София Младост" Today  
Free deliveryto P.C. 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified P.C. The total delivery price of each order varies depending on the selected P.C., the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  

This product can be purchased on credit online

See credit plans

Price:

1 199.00 лв.

Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

Description
th

Невероятна ефективност с прецизно проектиране

Сушилня за дрехи с енергиен клас А +++ консумира  60% по-малко електро енергия от сушилня  с клас А. Това е и най-високият клас на пазара за момента. Целта на Haier е да произвежда модерни и технологични продукти, които да работят максимално ефективно при пълен капацитет без компромис в тяхното представяне.

Експертно проектиране, несравнимо изпълнение

Специалната разработка на инверторния мотор в сушилнята Haier е проектиран да издържа дълго време. Липсата на четки значително намалява триенето, което означава по-малко вибрации и повече спестена електро енергия. 
i
uk

Използвайте топлината, за да пестите енергия

Технологията на термопомпата умело контролира  топлината в барабана на сушилнята, като не само намалява консумацията на електро енергия с до 50%, но и гарантира, че грижата за вашето пране е на много по-високо ниво в сравнение с обикновената кондензационна сушилня. 

Защитете дрехите си от бактерии

За постигане на хигиена на професионално ниво е нужно просто да натиснете един бутон! Благодарение на функцията Hygienic, сушилнята I-Pro Series 5 може да премахнете до 99% от бактериите от прането ви, запазвайки вашите дрехи по-дълго време.  Hygienic  е иновативна функция, разработена от Haier и сертифицирана от института VDE.
li
w

I-Time – гъвкавост при цикъла на сушене

С функцията I-Time може да регулирате времето за сушене според вашите нужди.  Времето на цикъла може да се увеличи чрез натискане на специален бутон. Различните програми регулират необходимото време, в зависимост от условията и количеството на зареденето пране.

Професионална грижа в домашни условия

I-Refresh освежава  тъканите на вашето пране благодарение на кондензиралата вода в специалното отделение. Това  създава поток от топъл и влажен въздух, което спомага за по-прецизно регулира температурата в барабана. По този начин се осигурява максимално добра ефективност по време на сушенето.
i
iol

Филтър 3в1 - Лесен достъп

Благодарение на трислойният  филтър на сушилните Haier, разположен на лесно и достъпно място, потребителите могат да събират мъх и влакна от едно място.  Също така филтърът е лесен за почистване.

Проектирана да се впише във вашия дом

Не всички домове са проектирани по един и същи начин. Ето защо Haier създаде възможност за обръщане на вратата на сушилните I Pro Series 5. Така тя може да се позиционира  безпроблемно във всякакъв вид помещения. 
y
ngfth

Дори и най-деликатните тъкани са като нови

Барабанът на сушилнята Haier е проектиран така, че да сте сигурни, че дори и най-деликатните дрехи остават в перфектно състояние, независимо колко пъти са сушени. Благодарение на структурата на барабана, както и скоростта на въртене, прането се движи нежно по повърхността му, което позволява дори и най-деликатните тъкани да не се повредят.

Направете така, че прането да се съобразява с вашия график, а не обратно

Интелигентна  функция от Haier, която ви позволява да програмирате кога да стартира цикълът на сушене в предварително избрано от вас време. Тази иновация е друг начин да контролирате вашия график.
gy

Features
TYPE CONDENSATION HEAT PUMP
CAPACITY 8.0 kg
ENERGY CLASS А+++
COND. EFFICIENCY CLASS B
DEPTH 60.0 см


Brand HAIER
MODEL HD80-A3959-S
TYPE CONDENSATION HEAT PUMP
CAPACITY 8.0 kg
ENERGY CLASS А+++
COND. EFFICIENCY CLASS B
ELCTRONIC CONTROL YES
START DELAY YES
DISPLAY ДА
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION 175 kWh
FILTER INDICATOR YES
WATER TANK INDICATOR YES
INVERTER MOTOR YES
AUTOPROGRAM YES
DELICATES PROGRAM YES
SHIET PROGRAM YES
SILK PROGRAM YES
WOOL PROGRAM YES
ANTI-CREASE OPTION YES
COLOUR БЯЛ
HEIGHT 85.00 см
WIDTH 60.0 см
DEPTH 60.0 см
WARRANTY 72 MONTHS
EAN 6921081592106
Compare ()
Our website uses cookies | Accept