Please choose
070012340
This website uses cookies. | I accept
Code: 51188

КОЛОНА TANNOY MERCURY V4i DARK WALNUT

Price per piece

Price:

45900 лв.

Free Delivery

Unavailable online

Buy Buy on leasing
  • KIND : SPEAKERS
  • TYPE DEVICE : ФРОНТАЛНА КОЛОНА
  • MAX POWER : 140 W
  • IMPEDANCE : 8 ohms
  • NUM WAYS : 3
Description

Mercury V4i

Вярвате или не Mercury V4i ще Ви изненадат със звука, дизайна и иновативните си технологии. Tannoy е марка с история, славят се елегантните си форми и отличните високоговорители.

 

Дизайн

Още преди и първите звуци да прозвучат, Вие ще се влюбите в тези колони. Mercury V4i са изработени от иновативна магнезиево-алуминиева сплав и сребристи детайли, които да допълнят основната визия. Много стабилни и не изискващи голямо пространство, можете да ги поставите в ъглите на помещението, което бихте искали да озвучите. Стабилността на металните черни поставки, които виждате в основата на колоните, обират вибрациите и са приятен елегантен детайл към цялостната визия. Колоните се предлагат в цвят „тъмен орех”, който ще придаде допълнително усещане за стил и лукс във всеки дом, без да натежи като визия.

Звукът

Mercury V4i ще ви потопят в копринена прецизност и реалистична музикална динамика . Това се случва с помощта на система със стоящи три предни високоговорители с мощност 140 W.

Ако обичате да чувате звуците в детайли, да гледате филми и да се потопите напълно в усещането на музиката, определено Tannoy Mercury V4i заслужават Вашето внимание. Те се превръщат във флагман на Tannoy – отлично съчетание между качество, цена и продукт, а в допълнение музикалните блогъри дават само положителни оценки за тях. Насладете им се и Вие!

 


Features
Brand TANNOY
MODEL MERCURY V4i DARK WALNUT
KIND SPEAKERS
TYPE DEVICE ФРОНТАЛНА КОЛОНА
MAX POWER 140 W
IMPEDANCE 8 ohms
FREQUENCY RANGE 32Hz – 25kHz
SENSITIVITY 91dB
DIMENSION (X, W, D) 970 x 204 x 281
WEIGHT 14 КГ
NUM WAYS 3
WARRANTY 60 MONTHS
Availability by shop
  1. Технополис Велико Търново
  2. Технополис Пловдив
  3. Технополис София МОЛ Paradise
  4. Технополис София Младост


Documentation
No documents were found for this product
Reviews0
Rating
Comments
Зареди Всички коментари
Add a comment
Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register
© Technopolis. All rights reserved. Web design StudioX