КОЛОНА TANNOY MERCURY V4i SUGAR MAPLE

КОЛОНА TANNOY MERCURY V4i SUGAR MAPLE

Code: 51189  Product is out of stock
Free Delivery
Price per piece
 

Mercury V4i

Вярвате или не Mercury V4i ще Ви изненадат със звука, дизайна и иновативните си технологии. Tannoy е марка с история, славят се елегантните си форми и отличните високоговорители.

 

Дизайн

Още преди и първите звуци да прозвучат, Вие ще се влюбите в тези колони. Mercury V4i са изработени от иновативна магнезиево-алуминиева сплав и сребристи детайли, които да допълнят основната визия. Много стабилни и не изискващи голямо пространство, можете да ги поставите в ъглите на помещението, което бихте искали да озвучите. Стабилността на металните черни поставки, които виждате в основата на колоните, обират вибрациите и са приятен елегантен детайл към цялостната визия. Колоните се предлагат в цвят „тъмен орех”, който ще придаде допълнително усещане за стил и лукс във всеки дом, без да натежи като визия.

Звукът

Mercury V4i ще ви потопят в копринена прецизност и реалистична музикална динамика . Това се случва с помощта на система със стоящи три предни високоговорители с мощност 140 W.

Ако обичате да чувате звуците в детайли, да гледате филми и да се потопите напълно в усещането на музиката, определено Tannoy Mercury V4i заслужават Вашето внимание. Те се превръщат във флагман на Tannoy – отлично съчетание между качество, цена и продукт, а в допълнение музикалните блогъри дават само положителни оценки за тях. Насладете им се и Вие!


TYPE DEVICE ФРОНТАЛНА КОЛОНА
MAX POWER 140 W
IMPEDANCE 8 ohms
FREQUENCY RANGE 32Hz – 25kHz
SENSITIVITY 91dB
NUM WAYS 3


Brand TANNOY
MODEL MERCURY V4i SUGAR MAPLE
KIND SPEAKERS
TYPE DEVICE ФРОНТАЛНА КОЛОНА
MAX POWER 140 W
IMPEDANCE 8 ohms
FREQUENCY RANGE 32Hz – 25kHz
SENSITIVITY 91dB
DIMENSION (X, W, D) 970 x 204 x 281
WEIGHT 14 КГ
NUM WAYS 3
WARRANTY 60 MONTHS

Reviews: 0

Rating 1 2 3 4 5Last reviews


Add a comment

Your opinion or recommendation is important for us. Write opinion for the product, and for this purpose you should log in to your account or to registerNewest Products

You may also like...

Online Promotion

ГРАМОФОН SONY PS-LX310BT

329.00 лв.Online price

389.00 лв.Price in a shop

Online Promotion

ГРАМОФОН PRO-JECT PRIMARY E BLACK

339.00 лв.Online price

399.00 лв.Price in a shop

Price per piece
null

КОЛОНА TANNOY REVOLUTION DC4T OAK

299.00 лв.

Our website uses cookies | Accept