Please choose
070012340
This website uses cookies. | I accept
Code: 58411

ОЗВ.Т.JBL LS 80

Product is out of stock

  • KIND : SPEAKERS
  • TYPE DEVICE : ФРОНТАЛНА КОЛОНА
  • MAX POWER : 200 W
  • IMPEDANCE : 6 ohms
  • NUM WAYS : 3
Description

Колонa JBL LS 80

 

Всички сме чували марката JBL

но надали знаем какво качество на звука стои именно зад нея. Много често може да срещнете оборудване на звукозаписни студия или професионални озвучителни системи в големи пространства, именно с тази марка. В този случай става дума за колони, които могат да предложат несравнимо качество на звука.

Легендарна мощност, яснота и техническа точност

С тези квалификации може да разгледаме новата JBL LS80. Тя е тип Floorstanding speaker, което Ви позволява удобно да я поставите на пода, където прецените в близост до Вашия телевизор или озвучителна система, или да я монтирате на стената.

Изключителни акустични технологии

"BiRadial” се нарича патентовата форма за акустика, която JBL LS80 предлага. Това е специален отвор, през който излиза компресирания и сгъстен преди това въздух, така че Вие да чувате най-чистия и мощен звук.

За да не звучи твърде сложно с две думи - този продукт отговаря на най-високите изисквания, така че басовете, които чувате в слушателската си позиция да са максимално добри, без това да пречи на останалия диапазон.

Освен филми и спорт можете да пробвате и широк диапазон от музика – рок, джаз или класическа музика. Ще получите ясен, детайлен и богат звук, с пълен бас, така че преживяването Ви да се получи в реалистично и наситено.

Дизайн

Малко над един метър е височината на колоната и тежи около 35 кг. Това, което получавате е гланцирана дървена повърхност, която носи уют, стил и допълнително усещане за лукс, и комфорт в помещението.

А цялостното впечатление, е че JBL LS 80 e професионално качество с фин стерео звук и дълбок бас на достъпна цена.

Features
Brand JBL
MODEL LS 80
KIND SPEAKERS
TYPE DEVICE ФРОНТАЛНА КОЛОНА
MAX POWER 200 W
IMPEDANCE 6 ohms
FREQUENCY RANGE 35 Hz - 40 kHz
SENSITIVITY 90 dB
DIMENSION (X, W, D) 1104 x 259 x 418
WEIGHT 35.6 КГ
NUM WAYS 3
WARRANTY 60 MONTHS
Documentation
No documents were found for this product
Reviews0
Rating
Comments
Зареди Всички коментари
Add a comment
Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register
You may also like...
© Technopolis. All rights reserved. Web design StudioX