РЕСИЙВЪР HARMAN KARDON AVR-171

РЕСИЙВЪР HARMAN KARDON AVR-171

Code: 57386  Product is out of stock
Free Delivery
 

HARMAN KARDON AVR-171

Висшата класа на звука

Какво е Harman Kardon AVR 171?

 

AVR171 е един от трите AV приемници в най-новата гама Harman Kardon. Този приемник е сред най-добрите на пазара. Той е 7,2-канален, специално разработен с уникални, авангардни функции и аудио технологии, предназначени да донесат живот на филмите, повече динамика в спорта и да Ви вдъхновят да чуете музиката във всеки акорд.

 

Harman Kardon AVR 171 - Дизайн

 

Гланцово черно покритие, извити ръбове и меки линии. Предният панел е разположен удобно отпред, а бутоните се сливат с черното покритие, за да не са толкова забележими.

 

Дълбочина и осезаемост на звука

 

Harman Kardon AVR 171 е снабден с шест HDMI входа, всеки от които поддържат 3D и 4K, а един от тях поддържа MHL, което го прави подходящ снимки с висока резолюция от Android смартфон. Също така има и два HDMI изхода, като поддържа и ARC. Това означава, че всеки филм, футболен мач или концерт, ще бъдат озвучени така сякаш сте на първия ред на мястото на събитието. Още по-интересно става, ако има престрелки, космически катастрофи или експлозиви. Всеки изстрел или свистящ куршум се превръща в зрелище за слуха Ви.

Harman Kardon AVR 171 има три цифрови аудио входа, два аналогови RCA входа и т.н

 

Безжичен и гъвкав

В предните панели е вграден USB порт за възпроизвеждане на музика с възможност за поставяне на слушалки, който се използва и за микрофон за настройка.

AirPlay Ви позволява да стриймвате безжично от IOS устройство (Ipod , IPAD , iPhonе) или компютър с Windows. Просто свържете Вашата флаш памет или Apple устройство, за да слушате любимите си парчета чрез Harman Kardon AVR 171.

Bluetooth технологията Ви дава възможност да слушате музика, където и да отидете, безжично.

KIND Amplifiers and receivers
CHANNELS 7.2
OUTPUT POWER PER CHANNEL 100 W
RADIO TUNER FM/AM
USB YES


Brand HARMAN KARDON
MODEL AVR-171
KIND Amplifiers and receivers
CHANNELS 7.2
OUTPUT POWER PER CHANNEL 100 W
PRE-AMPLIFIER YES
RADIO TUNER FM/AM
HDMI x 5
USB YES
OPTICAL INPUT ДА
COAXIAL INPUT YES
COLOUR ЧЕРЕН
WEIGHT 5 кг.
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 28292262579

Reviews: 0

Rating 1 2 3 4 5Last reviews


Add a comment

Your opinion or recommendation is important for us. Write opinion for the product, and for this purpose you should log in to your account or to registerOur website uses cookies | Accept