РЕСИЙВЪР HARMAN KARDON AVR-171

РЕСИЙВЪР HARMAN KARDON AVR-171

Code: 57386  Product is out of stock
Free Delivery
 

HARMAN KARDON AVR-171

Висшата класа на звука

Какво е Harman Kardon AVR 171?

 

AVR171 е един от трите AV приемници в най-новата гама Harman Kardon. Този приемник е сред най-добрите на пазара. Той е 7,2-канален, специално разработен с уникални, авангардни функции и аудио технологии, предназначени да донесат живот на филмите, повече динамика в спорта и да Ви вдъхновят да чуете музиката във всеки акорд.

 

Harman Kardon AVR 171 - Дизайн

 

Гланцово черно покритие, извити ръбове и меки линии. Предният панел е разположен удобно отпред, а бутоните се сливат с черното покритие, за да не са толкова забележими.

 

Дълбочина и осезаемост на звука

 

Harman Kardon AVR 171 е снабден с шест HDMI входа, всеки от които поддържат 3D и 4K, а един от тях поддържа MHL, което го прави подходящ снимки с висока резолюция от Android смартфон. Също така има и два HDMI изхода, като поддържа и ARC. Това означава, че всеки филм, футболен мач или концерт, ще бъдат озвучени така сякаш сте на първия ред на мястото на събитието. Още по-интересно става, ако има престрелки, космически катастрофи или експлозиви. Всеки изстрел или свистящ куршум се превръща в зрелище за слуха Ви.

Harman Kardon AVR 171 има три цифрови аудио входа, два аналогови RCA входа и т.н

 

Безжичен и гъвкав

В предните панели е вграден USB порт за възпроизвеждане на музика с възможност за поставяне на слушалки, който се използва и за микрофон за настройка.

AirPlay Ви позволява да стриймвате безжично от IOS устройство (Ipod , IPAD , iPhonе) или компютър с Windows. Просто свържете Вашата флаш памет или Apple устройство, за да слушате любимите си парчета чрез Harman Kardon AVR 171.

Bluetooth технологията Ви дава възможност да слушате музика, където и да отидете, безжично.

KIND Amplifiers and receivers
OUTPUT POWER PER CHANNEL 100 W


Brand HARMAN KARDON
MODEL AVR-171
KIND Amplifiers and receivers
CHANNELS 7.2
OUTPUT POWER PER CHANNEL 100 W
PRE-AMPLIFIER YES
RADIO TUNER FM/AM
HDMI x 5
USB YES
OPTICAL INPUT ДА
COAXIAL INPUT YES
COLOUR ЧЕРЕН
WEIGHT 5 кг.
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 28292262579

Reviews: 0

Rating 1 2 3 4 5Last reviews


Add a comment

Your opinion or recommendation is important for us.Write opinion for the product, and for this purpose you should log in to your account  or to registerOur website uses cookies | Accept