Selected store:
Choose another store
Combo fridge freezer HAIER HDW 3618 DNPB 185.00 см
ХЛАДИЛНИК HAIER HDW 3618 DNPB

Combo fridge freezer HAIER HDW 3618 DNPB 185.00 см

Code: 653007
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:1099.00 лв.
See credit plans
from41.40лв.
interest, fees and APR
undefined
20 х 54.95lv.
th

Инверторен компресор - тих и ефективен. Качество, което издържа на времето

Хладилниците на Haier използват инверторен компресор, който е специално проектиран да работи по-тихо и ефективно от обикновените компресори. Благодарение на този компресор значително се намаляват вибрациите по време на работа и се осигурява по-бързо охлаждане. Всичко това гарантира, че хладилниците с марка Haier са едни от лидерите на пазара, но също така подчертава тяхната издръжливост и надежност предоставяйки ви 12-годишна удължена гаранция на компресора.

Иновативна No Frost технология

Изключително иновативната технология Total No Frost на Haier предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник с фризер. Специален протектор „Fresher Shield“ предпазва от проникване на топъл въздух във вашия фризер по време на непрекъснатия автоматичен процес на размразяване. По този начин се предпазват замразените храни и се предотвратява ненужната загуба на електроенергия. Повече няма да ви се налага да размразявате фризера. Поддържането на хладилника с фризер никога не е било толкова лесно!
jyf
bgrt

Humidity Zone - запазва прясната храна два пъти по-дълго

Благодарение на  зоната за регулиране на влажността на Haier, плодовете и зеленчуците остават по-свежи за по-дълго време*. Това е възможно благодарение на технологията HCS (система за контрол на влажността), при която мембрана от растителни влакна, поддържа влажността в отделението на 90%. Тази прецизно контролирана влажност предотвратява появата на конденз в чекмеджето, което запазва продуктите по-свежи за по-дълго време. *както е сертифицирано от VDE (Независима лаборатория) № ID.40046454

Air Surround Fresher Tech

С технологията Air Surround Fresher Tech на Haier , въздухът циркулира по-внимателно в хладилника. Благодарение на специалните странични вентилационни отвори, тази система разпределя равномерно студения въздух в цялото пространство на хладилника. По този начин се избягва директния поток върху храната и не й позволява бързото разваляне и изсушаване.
hg
vrfvf

Лесен контрол

Хладилниците Haier имат стилен цифров сензорен дисплей, който прави регулирането на вътрешните настройки лесно и интуитивно. Сега можете да контролирате температурата както и да изпозлвате други настройки, без дори да се налага да отваряте вратата на хладилника.
TYPE
FREEZER BELOW
HEIGHT
185.00 см
WIDTH
60.00 см
DEPTH
66.00 см
NET VOLUME
341 L
COLOUR
ЧЕРЕН
INVERTER COMPRESSOR
Yes
TOTAL NO FROST SYSTEM
Yes


BrandHAIER
MODEL:
HDW 3618 DNPB
TYPE:
FREEZER BELOW
HEIGHT:
185.00 см
WIDTH:
60.00 см
DEPTH:
66.00 см
NET VOLUME:
341 L
NET VOLUME FRIDGE COMPARTMENT:
222 L
NET VOLUME FREEZER COMPARTMENT:
119 L
COLOUR:
ЧЕРЕН
INVERTER COMPRESSOR:
Yes
TOTAL NO FROST SYSTEM:
Yes
ENERGY EFFICIENCY CLASS:
D
ELECTRONIC DISPLAY:
Yes
WI-FI CONTROL:
Yes
MOISTURE ZONE:
Yes
FRESH ZONE:
Yes
WINERACK:
Yes
HOLIDAY MODE:
Yes
REVERSIBLE DOORS:
Yes
DOOR OPEN ALARM:
Yes
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION:
204 kWh
NOISE LEVEL:
36 dB
NOISE EMISSION CLASS:
C
WARRANTY:
72 MONTHS
EAN8059019055206
Newest Products
You may also like...