Selected store:
Choose another store
Combo fridge freezer LIEBHERR CNF 26103 201.50 см
ХЛАДИЛНИК С ФРИЗ. LIEBHERR CNF 26103

Combo fridge freezer LIEBHERR CNF 26103 201.50 см

Code: 664445
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:1159.00 лв.
See credit plans
from43.67лв.
interest, fees and APR
TBI
20 х 57.95lv.
Liebherr CNF26103

EasyFresh

Нашето отделение EasyFresh гарантира свежестта от пазара в дома ви. Независимо дали плодовете или зеленчуците са разопаковани, тук всичко се съхранява оптимално. Благодарение на плътното уплътнение хранителните продукти увеличават влажността на въздуха в отделението. Така остават свежи за по-дълго време.

DuoCooling

Благодарение на два напълно отделни хладилни кръга DuoCooling се грижи да гарантира, че няма обмен на въздух между хладилното и фризерното отделение. Храната не изсъхва и миризмата не се предава. А това означава: изхвърляте по-малко, пазарувате по-рядко, а спестявате повече и се наслаждавате по-дълго време.
Liebherr CNF26103

Liebherr CNF26103

NoFrost

Когато отворите фризера си, искате да намерите в него замразена храна – със сигурност не лед и заледяване. NoFrost предпазва фризерното отделение от нежелано заледяване, което консумира много енергия и понякога излиза скъпо. NoFrost означава: Повече няма да ви се налага да преминавате през трудоемкото и отнемащо време размразяване на фризера, а ще имате повече време за други неща и ще спестите пари.

Диодно горно осветление

Диодното горно осветление осветява вътрешното пространство отгоре – за добър поглед към хранителните продукти. Допълнителен светъл лъч: Диодите са разположени пред стъклените плотове, така че дори пълен хладилник е осветен добре.
Liebherr CNF26103

Liebherr CNF26103

SuperCool

Искате вашият хладилник да поддържа оптималната температура, дори след като в него сте прибрали пресни току-що купени пресни продукти от пазара? Това е предизвикателство за SuperCool: Веднъж активиран, вашият Liebherr повишава производителността си, докато пресните продукти не постигнат оптималното състояние, валидно и за останалата част от съдържанието му. След това SuperCool се изключва автоматично – но не по-късно от 12 часа.

BluePerformance

Още по-голямо пространство за съхранение на хранителни продукти, икономия на електричество, тиха работа, лесно използване и изключителен дизайн: уредите Либхер от серията BluPerformance се определят като нов стандарт и посока в развитието на хладилниците и фризерите.
Liebherr CNF26103

Liebherr CNF26103

SuperFrost

Искате ли да замразите пресните хранителни продукти по начин, който запазва витамините? Необходимо е само да активирате SuperFrost – и отделението за фризер ще увеличи капацитета си за охлаждане. Това поддържа температурата постоянна, когато поставяте незамразена храна в него. SuperFrost е и енергоспестяващ: Ако не деактивирате функцията ръчно, тя ще бъде деактивирана автоматично след 65 часа..

VarioSpace

При всички фризери с NoFrost и SmartFrost чекмеджетата и намиращите се под тях междинни стъклени плотове могат да се изваждат удобно. Така възниква VarioSpace – практичната система за бързото осигуряване на допълнително място за поставяне дори на по-големите замразени продукти.
Liebherr CNF26103

Liebherr CNF26103

Сензорен екран

Истинско докосване: Сензорният екран ви позволява лесно и интуитивно да работите с вашия Liebherr. Всички функции са ясно подредени на екрана. С леко натискане с пръста можете например лесно да изберете функциите или да проверите текущата температура на вашия хладилник.

SmartDeviceBox може да бъде преоборудванc

Искате ли да сте подготвени за бъдещето на интелигентния дом? Вашият Liebherr с удоволствие ще ви съдейства за това: Можете да го преоборудвате с помощта на SmartDeviceBox, който може да включи Liebherr онлайн. SmartDeviceBox може да се инсталира в няколко лесни стъпки и моментално разкрива пред вас разнообразни дигитални възможности.
Liebherr CNF26103
TYPE
FREEZER BELOW
HEIGHT
201.50 см
WIDTH
59.70 см
DEPTH
67.50 см
NET VOLUME
371 L
COLOUR
БЯЛ
INVERTER COMPRESSOR
Yes
SEMI NO FROST SYSTEM
Yes


BrandLIEBHERR
MODEL:
CNF 26103
TYPE:
FREEZER BELOW
HEIGHT:
201.50 см
WIDTH:
59.70 см
DEPTH:
67.50 см
NET VOLUME:
371 L
NET VOLUME FRIDGE COMPARTMENT:
268 L
NET VOLUME FREEZER COMPARTMENT:
103 L
COLOUR:
БЯЛ
INVERTER COMPRESSOR:
Yes
SEMI NO FROST SYSTEM:
Yes
ENERGY EFFICIENCY CLASS:
F
ELECTRONIC DISPLAY:
Yes
WINERACK:
Yes
FAN IN FRIDGE COMPARTMENT:
Yes
REVERSIBLE DOORS:
Yes
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION:
317 kWh
NOISE LEVEL:
37 dB
NOISE EMISSION CLASS:
C
WARRANTY:
24 MONTHS
EAN4016803099994
Newest Products
Accessories
You may also like...