МЕЛНИЧКАWMF 652304500

МЕЛНИЧКАWMF 652304500

Code: 821706  Unavailable online
Free Delivery
Price:

55.00 лв.

  Само свежо смлените подправки дават техния пълен аромат, отделяйки етерични масла. WMF разработи мелници за подправки Ceramill на основата на мелниците за пипер, като ги оборудва с устойчива керамичен механизъм. Едрината може да бъде нагласяна спрямо вашето желание и големината на зърната. Основната част на мелницата е изработена от стъкло, за да можете да проследявате наличното количество само с един поглед. Лесна за напълване и лесна за почистване в миялна машина. Горната част е налична във варианти от неръждаема стомана Cromargan® 18/10, дъб или висококачествена пластмаса. Смилащия механизъм се намира в горната част, по този начин не остават никакви следи по работната повърхност.

  Мелниците от колекцията Ceramill Nature са изключително попадение в дома ви с керамичния механизъм и изработка от висококачествен дъб. Предлагат се в два различни размера и дизайна. Със стъклената основа и височина на мелницата от 14 см, лесно можете да проследите количеството подправки по всяко време. Оригиналния керамичен механизъм на Ceramill мелницата, койте е по-здрав и от стоманата, е вграден в дъбовата част с части от полираната неръждаема стомана Cromargan®: 18/10. Чрез настройване на колелцето можете да определите едрината на смилане. 18 - сантиметровите мелници за сол и пипер имат изцяло дъбово тяло, като контейнера е свързан с пръстен изработен от полирана неръждаема стомана. За да смелите и посолите е нужно само да обърнете практичната мелничка обратно. Тези продукти от серията Ceramill Nature можете да закупите единично или в комплект от два. Почистват се ръчно, като WMF дава 10 - годишна гаранция на механизма.

 

• Без зацапвания по работния плот, благодарение на механизма в горната част

• Материал: дъбова дървесина, стъкло, керамичен механизъм за смилане

• Регулируемо колело позволява нагласяне на едрината на смилане по всяко време.

• Керамичния механизъм за смилане е здрав, устойчив на корозия и не се износва

• За смилане на пипер и сол, подправкиBrand WMF
MODEL 652304500
KIND OF UTENSIL ACCESSORIES
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 4000530675910
  1. Технополис София Младост


Reviews: 0

Rating 1 2 3 4 5Last reviews


Add a comment

Your opinion or recommendation is important for us. Write opinion for the product, and for this purpose you should log in to your account or to registerOur website uses cookies | Accept