Selected store:
Choose another store
Game DEMON'S SOUL PLAYSTATION 5 PS5
P5 DEMON'S SOUL REMAKE

Game DEMON'S SOUL PLAYSTATION 5 PS5

Code: 546606
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:159.99 лв.
See credit plans
from6.03лв.

Пресъздаден от нулата и майсторски подобрен, този римейк представя ужасите на обвита в мъгла мрачна фентъзи земя на цяло ново поколение геймъри.

Тези, които са се сблъсквали с изпитанията и страданията му преди, отново могат да предизвикат мрака със зашеметяващо визуално качество с невероятно изпълнение.

В стремежа си към властта 12-ят крал на Болетария, крал Алант, канализира древните Духовни изкуства, събуждайки демон от самата зора на времето, Древния. С призоваването на Древния, цялата земя се покри с безцветна мъгла, освобождавайки кошмарни същества, гладни за човешки души. Онези, чиито души им бяха отнети, загубиха ума си - останаха само с желанието да нападат останалите нормални хора.

Сега Болетария е отрязана от външния свят и рицарите, които се осмелят да проникнат в дълбоката мъгла, за да я освободят от бедата, никога повече не се връщат. Като самотен воин, който се е преборил с отвратителната мъгла, трябва да се изправиш пред най-тежките предизвикателства, за да спечелиш титлата „Убиец на демони“ и да изпратиш Древния обратно в покоя му.

 

Името на продукта


MODEL:
DEMON'S SOUL
COMPATIBILITY:
PS5
PEGI rating:
18+
EAN711719809920
Newest Products
You may also like...