Selected store:
Choose another store
Game GRAN TURISMO 7 PLAYSTATION 4 PS4
P4 GRAN TURISMO 7
Special offer

Game GRAN TURISMO 7 PLAYSTATION 4 PS4

Code: 546858
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:79.99 лв.

Gran Turismo 7 обединява най-добрите характеристики на истинския състезателен симулатор.


Независимо дали си от конкурентния или от обикновения тип състезател, колекционер, обичащ тунинга, дизайнер на ливреи или фотограф - намерете своята линия със зашеметяваща колекция от режими на игра, включително любими на феновете като GT Campaign (GT кампания), Arcade (Аркада) и Driving School (Школа за кормуване).
С повторното въвеждане на легендарния режим GT Simulation Mode, купувай, настройвай, състезавай се и продавай по пътя си чрез възнаграждаваща самостоятелна кампания, докато отключваш нови автомобили и предизвикателства. И ако обичаш да предизвикваш директно другите, усъвършенствай уменията си и се състезавай в GT Sport Mode.
С над 420 автомобила, които се предлагат в Brand Central и в дилъра на употребявани автомобили от първия ден, Gran Turismo 7 пресъздава външния вид и усещането на класически двигатели и върховни супермодели в несравними детайли. Всеки автомобил се кара по различен начин и се усеща уникален, докато караш по над 90 писти при динамични метеорологични условия, включително класически трасета от историята на GT.

PS4

COMPATIBILITY
PS4
GENRE
СЪСТЕЗАНИЕ


MODEL:
GRAN TURISMO 7
COMPATIBILITY:
PS4
GENRE:
СЪСТЕЗАНИЕ
PEGI rating:
3+
EAN711719764595
No documents were found for this product
Newest Products
You may also like...