Selected store:
Choose another store
Spring super weekend
Game MARVEL'S SPIDER-MAN MMORALES PLAYSTATION 4 PS4
P4 MARVEL'S SPIDER-MAN MMORALES

Game MARVEL'S SPIDER-MAN MMORALES PLAYSTATION 4 PS4

Code: 546621
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:119.99 лв.
В най-новото приключение във вселената на Spider-Man на Marvel, тийнейджърът Майлс Моралес се приспособява към новия си дом, докато върви по стъпките на своя наставник Питър Паркър като новия Spider-Man.

Но когато ожесточена борба за власт заплашва да унищожи новия му дом, амбициозният герой осъзнава, че с голямата сила идва и голяма отговорност. За да спаси целия Ню Йорк на Marvel, Майлс трябва да поеме наметалото на Spider-Man и да го заслужи.


Възхода на Майлс Моралес

Майлс Моралес открива експлозивни сили, които го отличават от наставника му Питър Паркър. Овладей уникалните му, биоелектрически експлозивни атаки с отрова и силата на камуфлажа заедно с ефектните мрежести акробатики, приспособления и умения.


Война за надмощие

Избухнала е война за контрола над Ню Йорк на Marvel между една отвратителна енергийна корпорация и високотехнологична криминална армия. След като новият дом на Майлс се оказва в центъра на битката, той трябва да научи цената на това да бъде герой и да реши какво трябва да пожертва за по-голямото благо.


Изпълнен с живот нов дом

Прекосявай снежните улици на новия му, ярък и изпълнен с живот квартал, докато Майлс търси своята принадлежност. Когато границите между личния му живот и борбата с престъпността започнат да се размиват, той открива на кого може да се довери и какво е чувството да си наистина у дома.
COMPATIBILITY
PS4


MODEL:
MARVEL'S SPIDER-MAN MMORALES
COMPATIBILITY:
PS4
EAN711719818823
Newest Products
XBX EXOPRIMALNEWПРОЛЕТЕН СУПЕР УИКЕНД

Game EXOPRIMAL XBOX SERIES X

39.99 лв.

19.99 лв.

P4 EXOPRIMALNEWПРОЛЕТЕН СУПЕР УИКЕНД

Game EXOPRIMAL PLAYSTATION 4 PS4

39.99 лв.

19.99 лв.

XBX TOP SPIN 2K25NEW

Game TOP SPIN 2K25

139.99 лв.
You may also like...