Permanent Hair Removal BRAUN IPL BD 5008 NEW NUMBER OF PULSES 300,000

Permanent Hair Removal BRAUN IPL BD 5008 NEW NUMBER OF PULSES 300,000

Code: 835455  Unavailable online
Free Delivery

This product can be purchased on credit online

See credit plans

Price:

69900 лв.

braun-bd-5008
braun-bd-5008

Braun Silk-expert - Интелигентният избор.

Braun Silk-expert е IPL система, която дава резултати за перманентно видимо обезкосмяване с по-малко от четири третирания. Тя работи под повърхността на кожата, като атакува меланина във фоликулите на косъма и спомага да се прекъсне цикълът на повторен растеж. При продължителна и редовна употреба, тя спомага да се предотврати нежеланото окосмяване по повърхността на кожата. Тенът на кожата се различава в различните части на тялото, всеки тен се нуждае от различен интензитет на светлинния лъч. Само Braun Silk-expert притежава уникалния сензор SensoAdapt™, който чете непрекъснато тена на кожата – 80 пъти в секунда – и автоматично адаптира интензитета на светлината за постигане на най-добра ефективност и безопасност. Това премахва необходимостта да сравнявате тена на кожата си със сложни цветни таблици, каквито изискват другите устройства.

IPL технология, която да е изключително бърза.

Braun Silk-Expert IPL осигурява бързо третиране, което е подходящо за големи части на тялото, като например краката или ръцете. Крак или ръка могат да бъдат третирани само за 8 минути, без компромис с ефективността.
braun-bd-5008

braun-bd-5008

Бързо и прецизно третиране.

Режимът приплъзване осигурява бързо и ефективно третиране на големи зони, като например краката. Прецизният режим и вграденият сензор за контакт с кожата осигуряват прецизно третиране на по-малки зони, като например тази над горната устна.
 • braun-bd-5008
  3 режима: нормален, нежен,
  изключително нежен.
 • braun-bd-5008
  300 000 импулса/
  120 000 импулса
 • braun-bd-5008
  Непрекъснато захранване

7 причини да използвате IPL вкъщи.

 • 1. Употребата на Braun Silk-expert IPL води до перманентно видимо обезкосмяване само за 4 седмици.
 • 2. Изключителната технология SensoAdapt™ на Braun адаптира интензитета на светлинния лъч специално към тена на Вашата кожа и е подходяща за третиране на тяло и лице.
 • 3. Устройството използва същите принципи като IPL третирането в професионален козметичен салон и всичко това в комфорта на вашия дом.
 • 4. Braun Silk-expert притежава изключително бърза IPL технология. Един крак може да бъде третиран само за 8 минути!
 • 5. Клинично тествано от експерти, третирането е нежно и почти безболезнено.
 • 6. IPL устройството е свързано с кабел към електрическата мрежа, за да се обезпечи третиране без прекъсване и при максимална мощност.
 • 7. В сравнение с професионалното лазерно третиране или кола маската, Braun Silk-expert IPL е един от най-ефективните методи за обезкосмяване в домашни условия.
braun-bd-5008

Дали IPL технологията е подходяща за вас?

Braun Silk-expert IPL е най-ефективен за обезкосмяване на светла до умерено тъмна кожа с естествено руси до тъмно кафяви или черни косми. Устройството е по-малко ефективно за много руси, червени, сиви или бели косми, в които има по-малко количество меланин, поради което светлината не може да се абсорбира достатъчно добре.
braun-bd-5008
EPILATION SYSTEM PHOTO-EPILATION
NUMBER OF PULSES 300,000
CORDLESS USAGE NO


Brand BRAUN
MODEL IPL BD 5008 NEW
TYPE Special
EPILATION SYSTEM PHOTO-EPILATION
NUMBER OF PULSES 300,000
CORDLESS USAGE NO
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 4210201187608
 1. Технополис МОЛ The Mall
 2. Технополис Пловдив
 3. Технополис София МОЛ Paradise
 4. Технополис София МОЛ България
 5. Технополис София Младост
 6. Технополис София Сердика център


Reviews: 0

Rating 1 2 3 4 5Last reviews


Add a comment

Your opinion or recommendation is important for us. Write opinion for the product, and for this purpose you should log in to your account or to registerOur website uses cookies | Accept