Selected store:
Choose another store
Spring super weekend
Vacuum cleaner KARCHER WD 6 PS
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА WD 6 PS

Vacuum cleaner KARCHER WD 6 PS

Code: 138713
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Purchase online on credit See credit plans
Price:519.99 лв.
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

KARCHER WD 6 PS

 

Името на продукта

 

Ключова дума, марка и модел на продукта

Патентована технология за сваляне на филтъра. Бързо и лесно изваждане на филтъра чрез разгъване на филтърната касета - без контакт с отпадъците. За мокро и сухо почистване без смяна на филтъра.

Ключова дума, марка и модел на продукта

Отлично почистване на филтъра. Силни импулсни въздушни струи транспортират с едно натискане на копчето замърсяванията от филтъра в контейнера. Мощността на изсмукване се възстановява бързо.

Ключова дума, марка и модел на продукта

Функцията за издухване е особено полезна при почистване на деликатни предмети. Подвижната дръжка с електростатична защита позволява аксесоарите да бъдат свързани директно към смукателния маркуч, което е особено полезно при прахосмукане на фин прах.


 

Името на продукта

Прахосмукачката за мокро и сухо почистване


Ултра-мощно засмукване и изключителна енергийна ефективност, с консумация на енергия от само 1300W. Смукачката за мокро и сухо почистване WD 6 PS V-30/6/22/T разполага с 30-литров контейнер от неръждаема стомана, 6-метров дълъг кабел и смукателен маркуч с дължина 2,2 метра. Дренажният винт може да се използва за удобно източване на течности, които са били засмукани. Електрически инструменти като триони или шлифовъчни машини могат да бъдат свързани чрез вградения електрически контакт с автоматичен превключвател за включване/изключване. Получената мръсотия се отстранява незабавно чрез засмукване.

 

 

STORAGE FOR ACCESSORIES
Yes


BrandKARCHER
MODEL:
WD 6 PS
TYPE:
WET-DRY
MAXPOWER-W:
1300.0 W
WEIGHT:
11.600 kg
CONTAINER MATERIAL:
METAL
STORAGE FOR ACCESSORIES:
Yes
PIPE MATERIAL:
METAL
COLOUR:
ЖЪЛТ
WARRANTY:
24 MONTHS
EAN4054278661810
No documents were found for this product
Bought together