Selected store:
Choose another store
Air purifier TESY AC 96 HCIUV 80 W, NOISE LEVEL 68 dB(A), SPEED LEVELS 5
ПРЕЧИСТАВТЕЛ TESY AC 96 HCIUV ***@3

Air purifier TESY AC 96 HCIUV 80 W, NOISE LEVEL 68 dB(A), SPEED LEVELS 5

Code: 832418
Unavailable online
Purchase online on credit See credit plans
Price:639.20 лв.
Пречиствател TESY AC 96 HCIUV

Пречиствател TESY AC 37 HCICH


Филтрира прах, косми, козина от домашни любимци и големи частици. Ефективно намалява проблемите на бебета и деца със сърбеж,обриви, зачервяване, кихане и хрема.

 


 

Филтър 3 в 1


HEPA главен филтър с 99,98% ефективност – Функцията на HEPA филтъра е да абсорбира частици – прах, полени, гъбички спори и различни видове бактерии. Ефективен за филтриране на микрочастици и за намаляване на главоболие, бронхиална астма, алергии от носа, нисък имунитет, кожни алергии.Филтър с активен въглен – активният въглен действа чрез процес, наречен адсорбция,чрез които частиците от замърсен въздух се улавят в порестата структура на въглеродните слоеве. Този метод премахва миризми от животни, бои, цигарен дим и др.- Студен катализатор – абсорбира и разгражда вредните газове във въздуха.- Овлажняващ филтър - повишава ефективността на филтриране на устройството, като освежава въздуха в помещението.

Пречиствател TESY AC 96 HCIUV

 


 

Пречиствател TESY AC 96 HCIUV

Йонизатор


Йонизаторът разпръсква отрицателните йони в помещението, за да подобри процеса на почистване и в същото време освежава въздух. Отрицателните йони се комбинират с прахови частици във въздуха и падат на пода поради собственото си тегло (прах и йони, които са комбинирани с него).

 


 

UVC LED филтър


Това е високоефективно решение за подобрена хигиена на въздуха с дълъг експлоатационен живот. Работи с UVC светлина. UVC филтър ефективно премахва вируси, бактерии и гъбички във въздуха.

Пречиствател TESY AC 96 HCIUV
MAX POWER
80 W
NOISE LEVEL
68 dB(A)
FILTER
Yes
SPEED LEVELS
5


BrandTESY
MODEL:
AC 96 HCIUV
MAX POWER:
80 W
NOISE LEVEL:
68 dB(A)
FILTER:
Yes
SPEED LEVELS:
5
WARRANTY:
24 MONTHS
EAN3800879004539
No documents were found for this product
Accessories