Refrigerator HAIER HCR 7918 EIMP

Refrigerator HAIER HCR 7918 EIMP

Refrigerator HAIER HCR 7918 EIMP

Code: 652063
Unavailable online

Purchase online on credit

See credit plans

Price:

3 999.00 лв.

Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

Description
asd

Fresher Shield на Haier - съхранявайте замразената храна 2 пъти по-дълго

Технологията Fresher Shield на Haier предпазва вашите замразени храни, като същевременно намалява консумацията на енергия по време на процеса на автоматично размразяване. Защитен блок, поставен до изпарителя, намалява внезапните промени в температурата, предотвратява навлизането на топлина и излизането на студ по време на размразяване. По този начин се ограничава рискът от "термичен шок", ефект, който може да повлияе на храната във фризера. С Fresher Shield температурата се стабилизира и храната запазва качествата си по-дълго в сравнение с нормалните фризери.

MyZone - регулирайте температурата на отделението според вашите нужди

MyZone е резултат от ангажимента на Haier да продължи да подобрява, обновява и надхвърля очакванията на клиентите. Позволява ви бързо и лесно да регулирате температурата в отделението според желаната продължителност на съхранение. С едно просто докосване регулирането на температурата на вашия хладилник никога не е било толкова удобно.
asdads
gfhf

Humidity Zone - запазва прясната храна два пъти по-дълго

Благодарение на зоната за регулиране на влажността на Haier, плодовете и зеленчуците остават по-свежи за по-дълго време*. Това е възможно благодарение на технологията HCS (система за контрол на влажността), при която мембрана от растителни влакна, поддържа влажността в отделението на 90%. Тази прецизно контролирана влажност предотвратява появата на конденз в чекмеджето, което запазва продуктите по-свежи за по-дълго време. *както е сертифицирано от VDE (Независима лаборатория) № ID.40046454.

Чистият хладилник е здравословен хладилник

Ексклузивната антибактериална технология на Haier - ABT Pro® използва ултравиолетова светлина, която премахва до 99,9% от бактериите във вашия хладилник. Тази технология помага и за запазването вкуса, качеството и свежестта на храната за по-дълго време.
dfgdsfg
дфгдфс

До 10 пъти по-чист лед

Вграденият ледогенератор има собствена независима система за охлаждане, отделна от останалата част на хладилника. По този начин въздухът не се замърсява от другите отделения, запазвайки създаденият лед чист и без неприятен мирис.

Мултитемпературно отделение: От хладилник към фризер и обратно, когато ви е удобно

Switch Zone - мултитемпературно отделение е уникално отделение във фризера, което може да работи или като хладилник или като фризер. При него можете да регулирате вътрешната температура от -20°C до +5°C според вашите нужди. Все едно имате допълнителен хладилник или фризер.
gfhdfgh
gfdsfg

Air Surround Fresher Tech

С технологията Air Surround Fresher Tech на Haier, въздухът циркулира по-внимателно в хладилника. Благодарение на специалните странични вентилационни отвори, тази система разпределя равномерно студения въздух в цялото пространство на хладилника. По този начин се избягва директния поток върху храната и не й позволява бързото разваляне и изсушаване.

Насладете се на уникалната вътрешна 360° LED система за осветление

LED Daylight на Haier осигурява вътрешно осветление на всеки ъгъл или рафт на хладилника. Благодарение на мощното и интензивно LED осветление намирането на хранатата е много по-лесно, а организирането на продуктите още по-бързо в сравнение с останалите хладилници на пазара. Освен това системата LED Daylight е благосклонна и щадяща към очите ви, като постепенно се активира при отваряне на вратата на хладилника.
sdfgdsfg
fdsgdsfg

Малките детайли, които се броят

Дизайнът, замислен от Haier, най-добре изразява амбицията за производство на най-елегантните хладилници на пазара. Стилът и иновацията се обединяват, за да създадат хладилник, който придава на вашата кухня нотка на изтънченост. Сред най-специфичните характеристики със сигурност са покритието против пръстови отпечатъци, сините LED светлини на вратата на хладилника и светлината, която осветява диспенсъра за вода и лед. Както екстериорът, така и интериорът на продукта демонстрират изискано и елегантно покритие.

Стилен цифров дисплей с тъч сензори

Елегантният дизайн и запазването на храната са основни аспекти за Haier. Поради тази причина покритието против пръстови отпечатъци, синята LED светлина на вратата и светлината на дозатора на вградения дисплей са от основно значение. Нотка на модерен клас във вашата кухня.
sdfgdsfg
Features
HEIGHT 177.50 см
WIDTH 98.00 см
DEPTH 75.00 см
NET VOLUME 601 L
INVERTER COMPRESSOR YES
DISPENSER YES
ICE MAKER YES


Brand HAIER
MODEL HCR 7918 EIMP
HEIGHT 177.50 см
WIDTH 98.00 см
DEPTH 75.00 см
NET VOLUME 601 L
NET VOLUME FRIDGE COMPARTMENT 323 L
NET VOLUME FREEZER COMPARTMENT 278 L
COLOUR INOX
INVERTER COMPRESSOR YES
TOTAL NO FROST SYSTEM YES
ENERGY EFFICIENCY CLASS E
ELECTRONIC DISPLAY YES
DISPENSER YES
WATER SUPLY CONNECTION YES
ICE MAKER YES
MOISTURE ZONE YES
FRESH ZONE YES
MULTIZONE COMPARTMENT YES
IONIZER YES
ANTI ODORFILTER YES
HOLIDAY MODE YES
DOOR OPEN ALARM YES
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION 357 kWh
NOISE LEVEL 38 dB
NOISE EMISSION CLASS C
WARRANTY 72 MONTHS
EAN 6901018079672

You may also like...

Compare ()