Selected store:
Choose another store
Smart watch HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Case Black Fluoroelastomer Strap 46.6 ММ, GPS, HEART RATE MONITOR, SPO2
SMART WATCH HUAWEI GT3 PRO ODN-B19S

Smart watch HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Case Black Fluoroelastomer Strap 46.6 ММ, GPS, HEART RATE MONITOR, SPO2

Code: 536936
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:459.99 лв.
See credit plans
from17.33лв.
1


HUAWEI WATCH GT 3 Pro съчетава изящната изработка, извеждайки здравето и фитнеса до най-вълнуващите и дори неизследвани води.
2
3

Въоръжете се с чар


Елегантният титаниев корпус на часовника е мястото, където спортното ежедневие среща деловото, с ясни линии и контури, които предизвикват нови усещания и говорят за вашето чувство за стил.

 

 


Елегантно титаниево тяло, с прецизно оформени ръбове, които обгръщат всички ъгли.
Нанокристална керамична задна част, за изключителен комфорт при носене.
4

 

 

5

Погрижете се за вашето здраве


HUAWEI WATCH GT 3 Pro извежда цялостното управление на здравето на ново ниво и поддържа цял набор от смарт функции, включително сърдечен ритъм, SpO2, мониторинг на съня и стреса, така че да можете да останете проактивни и информирани за вашето здраве.

 

 


Със SpO2 измервания, възможни благодарение на технологията за мониторинг2 на сърдечния ритъм TruSeen™ 5.0+1 можете да сте спокойни, знаейки, че когато става въпрос за HUAWEI WATCH GT3 Pro, грижата е в кръвта на вашия часовник!
6

 

 

7

Пригответе се за гмуркане


Часовникът е в състояние да записва данни за гмуркане, като продължителност на гмуркане и крива на дълбочината, което прави напредъка ви проследим и видим. Тренировъчният режим Apnea записва сърдечната честота, продължителността на задържане на дишане и началното време на свиване на диафрагмата, за да ви помогне да увеличите задържането на дъха си, така че да сте по-добре подготвени за по-сложни подводни предизвикателства.

Още забавни функции


Дългият живот на батерията и бързото зареждане ще накарат часовника ви да работи винаги, когато имате нужда от него. Часовникът има 30% увеличена скорост на зареждане и ви позволява да заредите 25% за 10 минути или 100% само за 85 минути3 и да го носите цели 14 дни4, преди да имате нужда от допълнително зареждане!
9

 

 

Превърнете се в краля на голфа

Часовникът записва професионални данни на замахване, като скорост на замах, темпо на замах, време за завъртане и време на понижаване и разполага с Driving range режим, който следва замаха ви до последния детайл, със съвети, за да изведете играта на голф до нови висоти!

 

8

1. Този продукт отговаря на нивото на устойчивост IP68. Въз основа на тестовите условия за потапяне в до 1,5 метра сладка вода за до 30 минути.
2. Насищането на кръвта с кислород се открива автоматично докато сте в покой. Този продукт не е медицинско изделие. Данните и резултатите от мониторинга са само за справка и не се използват за диагностични и медицински цели. Кислородната сатурация (SpO2) е количеството наситен с кислород хемоглобин спрямо общия хемоглобин в кръвта, или казано по друг начин, концентрацията на кислород в кръвта .
3. Данните идват от лаборатории на Huawei и представляват сравнение на скоростта на зареждане между HUAWEI WATCH GT 3 Pro и HUAWEI WATCH GT 2 Pro. Реалната производителност и данните могат да варират в зависимост от конкретния модел и условията на тестване.
4. Въз основа на резултати от лабораторни тестове на HUAWEI. Действителната употреба може да варира в зависимост от продуктовите разлики, навиците на потребителите и променливите на средата.

DISPLAY SIZE INCH
1.43 "
MICROHPONE
Yes
SPO2
Yes


BrandHUAWEI
MODEL:
WATCH GT 3 Pro Titanium Case
DISPLAY TYPE:
AMOLED
RESOLUTION:
466x466
DISPLAY SIZE INCH:
1.43 "
DISPLAY SIZE SM:
3.63 см
OS:
Harmony OS 2.0
GPS:
Yes
BLUETOOTH:
Yes
WLAN:
No
SMARTWATCH NOTIFICATIONS:
Yes
LOUDSPEAKER:
Yes
MICROHPONE:
Yes
HEART RATE MONITOR:
Yes
PEDOMETER:
Yes
DISTANCE:
Yes
SLEEP TRACKING:
Yes
BURNED CALORIES:
Yes
BAROMETER:
Yes
COMPASS:
Yes
SPO2:
Yes
DUST/WATER PROOF:
IP68 - IEC 60529:2013
SALTWATER-PROOF:
No
WEIGHT:
54 g
CASE SIZE:
46.6 ММ
DIMENSION:
46.6X46.6X10.9 ММ
COMPATIBILITY:
ANDROID, iOS
OTHERS:
ТЕМПЕРАТУРЕН СЕНЗОР
COLOUR:
TITANIUM
WARRANTY:
24 MONTHS
EAN6941487248346
No documents were found for this product
Newest Products
You may also like...