SMART WATCH HUAWEI WATCH FIT MINI HEART RATE MONITOR, SPO2

SMART WATCH HUAWEI WATCH FIT MINI HEART RATE MONITOR, SPO2

Code : 575697
In stock
Free Delivery
Price:

149.99 лв.

Description
Huawei watch fit mini

Tренирайте във фитнеса със стил

Открийте един наистина стилен начин за проследяване на вашето здраве и тренировки. Комбинирайки класически правоъгълен дизайн с мощни спортни режими и здравни функции, HUAWEI WATCH FIT mini ви предлага подходящ начин да постигнете целите си.

Huawei watch fit mini

Красота на квадрат

Постигнете истинска елегантност на формата с класическия правоъгълен дизайн на HUAWEI WATCH FIT mini. Насладете се на стилно заоблените ъгли и ръбове на златистия метален корпус и получете безгранична красота в един смарт часовник.


Есенцията от финеса

Всеки елемент е проектиран с вкус и определена функция. Тънките, но здрави каишки създават естествена и опростена визия, докато прецизно проектираната корона се интегрира безпроблемно, за лесен контрол и финес без усилие.

Поглед във времето

Чудо за сетивата ви, 1,47-инчовият AMOLED FullView сензорен екран на HUAWEI WATCH FIT mini представя изключителен дисплей. Изберете между класическия цифров циферблат и още 5 предварително инсталирани циферблата, всеки от които е подходящ за различните начини на живот. Освен това, разгледайте HUAWEI Watch Face Store2, за да изберете от още над 300 циферблата.

Huawei watch fit mini

Huawei watch fit mini

Универсално удобство

Осигурете на китката си комфорта, който заслужава, и го включете към всеки вид дейност с 2 различни каишки. Насладете се на лукса на кожата, подчертан от изискания дизайн на ръкоделието във Frosty White или Mocha Brown.


Създаден, за да пасне на вас

Със своя нежно извит дизайн, оформен според контурите на китката ви, и олекотен корпус от алуминиева сплав, HUAWEI WATCH FIT mini пасва на начина, по който живеете и начина, по който се движите.

Huawei watch fit mini

Бъдете умни за по-дълго

HUAWEI WATCH FIT mini предлага невероятен живот на батерията от 14 дни за типична употреба и 10 дни за тежка употреба. Когато батерията ви се изтощи, няма проблем — заредете за 2 дни използване от само 5-минутно зареждане чрез магнитното зарядно устройство. Животът е твърде кратък, за да се изчерпва толкова бързо.1

Huawei watch fit mini

TruSleep™ 2.0 Проследяване на съня


Насладете се на по-качествен сън с TruSleep™ 2.0 на HUAWEI WATCH FIT mini.
3 различни състояния на съня – дълбок сън, лек сън и дрямка – могат да бъдат проследени. Освен това, получете над 200 съвета за подобряване на съня за 6 основни проблема свързани с него.


Целодневен SpO23 мониторинг


Когато насищането на кръвта ви с кислород, SpO2, е ниско, това може да причини умора, загуба на паметта и дори увреждане на мозъка и сърцето. Поради тези причини ще искате да сте сигурни, че винаги оставате в безопасната зона. HUAWEI WATCH FIT mini има вградена система за измерване на SpO2, която следи насищането на кръвта ви с кислород 24/7. Ако падне твърде ниско, HUAWEI WATCH FIT ще извибрира, така че можете да обърнете внимание, за да дишате и да възстановите баланса си.


24/7 мониторинг на пулса


Бъдете в крак със сърцето си чрез технологията за следене на сърдечния ритъм TruSeen™ 4.0. Благодарение на прецизната оптична леща и обработката на данни, базирана на изкуствен интелект, ще можете да получите точно отчитане на сърдечния си ритъм 24/7 и незабавно да бъдете предупредени, ако е под или над безопасните нива.


TruRelax Мониторинг на стреса


Внесете спокойствие в ежедневния стрес. Мониторингът на стреса TruRelax™ ви позволява да разберете кога нещата ви затрупват, като ви позволява да използвате вграденото ръководство за дишане, за да сте здраво стъпили на земята през цялото време.
Влезте в активен режим

Изберете от до 96 различни режима за упражнения на закрито и открито4. Наблюдавайте и нивата си на активност с 3 цели за ежедневна активност – стъпки, активни часове и активност с умерен до висок интензитет – чрез цветни, привличащи вниманието диаграми.

Huawei watch fit mini

Всичко работи заедно

Следете пулса си, изгорените калории и още показатели по време на тренировки, включително новата функция за скачане на въже. Вижте всичките си данни, съхранявани и анализирани в лесни за четене графики, за да можете да начертаете вашето фитнес пътуване и да зададете цели, които ви вдъхновяват.

Huawei watch fit mini

Влезте в активен режим

Дистанционно управление 5

Използвайте функцията за дистанционно управление, за да правите снимки чрез камерата на телефона си и никога повече да не оставате извън групови снимки.

Контролирайте музиката6

Поемете контрола върху музиката си, която се възпроизвежда на телефона ви чрез HUAWEI WATCH FIT mini.

Известие за обаждане

Когато получите обаждане, вижте кой е от китката си, по най-удобния начин.

Незабавен отговор на съобщенията6

Твърде заети сте, за да приемете обаждането? Отговорете незабавно с автоматично съобщение или просто откажете обаждането, без да е необходимо да използвате телефона си.

1. Въз основа на резултати от лабораторни тестове на HUAWEI. Животът на батерията зависи от реалните условия на използване. Типичната употреба е до 14 дни при следните условия: мониторингът на пулса е активиран, проследяването на съня е активирано. Екранът се проверява за кратко 200 пъти на ден, 50 съобщения, 6 обаждания и 3 аларми, напомнящи на 24 часа, и тренировка до 30 минути на седмица. Тежката употреба е до 10 дни при следните условия: мониторингът на сърдечния ритъм е активиран, HUAWEI TruSleep™ е активиран. Екранът се проверява за кратко 500 пъти на ден, 50 съобщения, 6 обаждания и 3 аларми, напомнящи на 24 часа, и тренировка до 60 минути на седмица.

2. Наличността може да варира в зависимост от страната или региона. Предлага се само за Android 6.0 или по-нова версия и iOS 12.0 или по-нова версия. Някои циферблати на часовници изискват покупка и не са налични в iOS.

3. Насищането с кислород се отнася до фракцията на наситен с кислород хемоглобин спрямо общия хемоглобин в кръвта. Този продукт не е медицинско изделие и не е предназначен за диагностика, лечение, излекуване или предотвратяване на болести. Наличността може да варира в зависимост от региона.

4. Колоезденето на открито се поддържа само на телефони, работещи с EMUI 5.0/iOS 9.0 или по-нова версия.

5. Поддържа се само на телефони, работещи с EMUI 8.1 или по-нова версия.

6. Не се поддържа, докато сте свързани с телефон с iOS.

* Нито една функция не е изработена за медицински цели и не е предвидена да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Всички данни и измервания следва да се използват единствено за лични цели.

Features
DISPLAY SIZE INCH 1.47 "
NFC NO
MICROHPONE NO
SPO2 YES


Brand HUAWEI
MODEL WATCH FIT MINI
DISPLAY TYPE AMOLED
RESOLUTION 194x368
DISPLAY SIZE INCH 1.47 "
DISPLAY SIZE SM 3.73 см
GPS NO
BLUETOOTH YES
WLAN NO
NFC NO
SMARTWATCH NOTIFICATIONS YES
LOUDSPEAKER NO
MICROHPONE NO
HEART RATE MONITOR YES
PEDOMETER YES
DISTANCE YES
SLEEP TRACKING YES
BURNED CALORIES YES
SPO2 YES
DUST/WATER PROOF 5ATM, ДО 1.5М И ДО 10 МИН.
SALTWATER-PROOF NO
WEIGHT 20 g
DIMENSION 51.52X25.91X11.04 MM
BATTERY TYPE 180 mAh
COMPATIBILITY ANDROID, IOS
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 6941487235612
Documentation
No documents were found for this product
Compare ()
Our website uses cookies | Accept