SMART WATCH HUAWEI WATCH GT3 PRO 42,9 MM, GPS, HEART RATE MONITOR, SPO2

SMART WATCH HUAWEI WATCH GT3 PRO 42,9 MM, GPS, HEART RATE MONITOR, SPO2

Code : 536933
In stock
Free Delivery

This product can be purchased on credit online

See credit plans

Price:

1 099.00 лв.

Description

 

1

Когато модерните технологии се слеят с класическата керамична изработка, стилното творение разкрива вечната естетика, създавайки истинско модно бижу за вашата китка.

2

 

 

3

Бижу, с което ще сияеш


Отличителният корпус от бяла керамика е незабравим на пръв поглед. Този часовник е завършен с диамантено прахово полиране за постигане на чисто бяла и безупречна текстура – очарователна за очите, а едновременно с това дишаща и удобна за китката.

 

 

Сферична керамична въртяща се корона
Метален бутон


Короната от неръждаема стомана инкорпорира в себе си елегантен цветен метален бутон със сферична керамична извивка от едната страна, за да добави нотка на стереоскопична елегантност.
4

 

 

5

Смарт наблюдение на сърдечния ритъм, с предупреждения в реално време


HUAWEI TruSeen™ 5.0+ технологията за наблюдение на сърдечния ритъм разполага с осем фотоелектрични сензора в пръстеновидна форма, за да улавя сигналите по-добре. Изцяло нов алгоритъм филтрира смущенията, за щателно следене на сърдечната честота. Можете дори да следите пулса си 24/7, с предупреждения в реално време, когато сърдечната честота се отклони от нормалния си ритъм.

 

 

Проследявайте благосъстоянието си


Със SpO21 измервания, възможни благодарение на технологията за мониторинг1 на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen™ 5.0+ можете да сте спокойни, знаейки, че когато става въпрос за HUAWEI WATCH GT3 Pro, грижата е в кръвта на вашия часовник!
6

 

 

7

Изследвайте нови чудеса под водата


Тренировъчният режим Apnea записва сърдечната честота, продължителността на задържане на въздуха и началното време на свиване на диафрагмата, за да ви помогне да увеличите задържането на дъха си, така че да сте по-добре подготвени за бъдещи подводни предизвикателства.

 

 

Превърнете се в кралицата на голфа


Часовникът записва професионални данни на замахване, като скорост на замах, темпо на замах, време за завъртане и време на понижаване и разполага с Driving range режим, който следва замаха ви до последния детайл, със съвети, за да изведете играта на голф до нови висоти !
8

 

 

1. Кислородната сатурация (SpO2) е количеството наситен с кислород хемоглобин спрямо общия хемоглобин в кръвта, или казано по друг начин, концентрацията на кислород в кръвта. Наситеността на кръвта се изчислява автоматично в покой. Този продукт не е медицинско устройство. Данните и резултатите от мониторинга са само за справка и не се използват за диагностика и медицински цели.
Features
DISPLAY SIZE INCH 1.32 "
MICROHPONE YES
SPO2 YES


Brand HUAWEI
MODEL WATCH GT3 PRO
DISPLAY TYPE AMOLED
RESOLUTION 466x466
DISPLAY SIZE INCH 1.32 "
DISPLAY SIZE SM 3.35 см
OS Harmony OS 2.0
GPS YES
BLUETOOTH YES
WLAN NO
SMARTWATCH NOTIFICATIONS YES
LOUDSPEAKER YES
MICROHPONE YES
HEART RATE MONITOR YES
PEDOMETER YES
DISTANCE YES
SLEEP TRACKING YES
BURNED CALORIES YES
BAROMETER YES
COMPASS YES
SPO2 YES
DUST/WATER PROOF IP68 - IEC 60529:2013
SALTWATER-PROOF NO
WEIGHT 50 g
CASE SIZE 42,9 MM
DIMENSION 42.95X42.95X10.5 ММ
COMPATIBILITY ANDROID, iOS
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 6941487253746
Documentation
No documents were found for this product
Compare ()
Our website uses cookies | Accept