SMART WATCH HUAWEI WATCH GT3 PRO 46,6 ММ, GPS, HEART RATE MONITOR, SPO2

SMART WATCH HUAWEI WATCH GT3 PRO 46,6 ММ, GPS, HEART RATE MONITOR, SPO2

Code : 536936
In stock
Free Delivery

This product can be purchased on credit online

See credit plans

Price:

729.00 лв.

Description
1


HUAWEI WATCH GT 3 Pro съчетава изящната изработка, извеждайки здравето и фитнеса до най-вълнуващите и дори неизследвани води.
2
3

Въоръжете се с чар


Елегантният титаниев корпус на часовника е мястото, където спортното ежедневие среща деловото, с ясни линии и контури, които предизвикват нови усещания и говорят за вашето чувство за стил.

 

 


Елегантно титаниево тяло, с прецизно оформени ръбове, които обгръщат всички ъгли.
Нанокристална керамична задна част, за изключителен комфорт при носене.
4

 

 

5

Погрижете се за вашето здраве


HUAWEI WATCH GT 3 Pro извежда цялостното управление на здравето на ново ниво и поддържа цял набор от смарт функции, включително сърдечен ритъм, SpO2, мониторинг на съня и стреса, така че да можете да останете проактивни и информирани за вашето здраве.

 

 


Със SpO2 измервания, възможни благодарение на технологията за мониторинг2 на сърдечния ритъм TruSeen™ 5.0+1 можете да сте спокойни, знаейки, че когато става въпрос за HUAWEI WATCH GT3 Pro, грижата е в кръвта на вашия часовник!
6

 

 

7

Пригответе се за гмуркане


Часовникът е в състояние да записва данни за гмуркане, като продължителност на гмуркане и крива на дълбочината, което прави напредъка ви проследим и видим. Тренировъчният режим Apnea записва сърдечната честота, продължителността на задържане на дишане и началното време на свиване на диафрагмата, за да ви помогне да увеличите задържането на дъха си, така че да сте по-добре подготвени за по-сложни подводни предизвикателства.

Още забавни функции


Дългият живот на батерията и бързото зареждане ще накарат часовника ви да работи винаги, когато имате нужда от него. Часовникът има 30% увеличена скорост на зареждане и ви позволява да заредите 25% за 10 минути или 100% само за 85 минути3 и да го носите цели 14 дни4, преди да имате нужда от допълнително зареждане!
9

 

 

Превърнете се в краля на голфа

Часовникът записва професионални данни на замахване, като скорост на замах, темпо на замах, време за завъртане и време на понижаване и разполага с Driving range режим, който следва замаха ви до последния детайл, със съвети, за да изведете играта на голф до нови висоти!

 

8

1. Този продукт отговаря на нивото на устойчивост IP68. Въз основа на тестовите условия за потапяне в до 1,5 метра сладка вода за до 30 минути.
2. Насищането на кръвта с кислород се открива автоматично докато сте в покой. Този продукт не е медицинско изделие. Данните и резултатите от мониторинга са само за справка и не се използват за диагностични и медицински цели. Кислородната сатурация (SpO2) е количеството наситен с кислород хемоглобин спрямо общия хемоглобин в кръвта, или казано по друг начин, концентрацията на кислород в кръвта .
3. Данните идват от лаборатории на Huawei и представляват сравнение на скоростта на зареждане между HUAWEI WATCH GT 3 Pro и HUAWEI WATCH GT 2 Pro. Реалната производителност и данните могат да варират в зависимост от конкретния модел и условията на тестване.
4. Въз основа на резултати от лабораторни тестове на HUAWEI. Действителната употреба може да варира в зависимост от продуктовите разлики, навиците на потребителите и променливите на средата.

Features
DISPLAY SIZE INCH 1.43 "
MICROHPONE YES
SPO2 YES


Brand HUAWEI
MODEL WATCH GT3 PRO
DISPLAY TYPE AMOLED
RESOLUTION 466x466
DISPLAY SIZE INCH 1.43 "
DISPLAY SIZE SM 3.63 см
OS Harmony OS 2.0
GPS YES
BLUETOOTH YES
WLAN NO
SMARTWATCH NOTIFICATIONS YES
LOUDSPEAKER YES
MICROHPONE YES
HEART RATE MONITOR YES
PEDOMETER YES
DISTANCE YES
SLEEP TRACKING YES
BURNED CALORIES YES
BAROMETER YES
COMPASS YES
SPO2 YES
DUST/WATER PROOF IP68 - IEC 60529:2013
SALTWATER-PROOF NO
WEIGHT 54 g
CASE SIZE 46,6 ММ
DIMENSION 46.6X46.6X10.9 ММ
COMPATIBILITY ANDROID, iOS
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 6941487248346
Documentation
No documents were found for this product
Compare ()
Our website uses cookies | Accept