Please choose
070012340
This website uses cookies. | I accept
Code: 535917

SMART WATCH SAMSUNG GALAXY GEAR S WHITE SM-R750

Product is out of stock

  • DISPLAY TYPE : SUPER AMOLED TOUCHSCREEN
  • BLUETOOTH
Description

Революционно стилен

Samsung Gear S с елегантно извит дисплей Super AMOLED за удобно пасване. Циферблатите на екрана на часовника могат да се персонализират, а каишката може да се сменя, за да изразите своя собствен стил. Насладете се на богати изгледи с красив и лесен за използване потребителски интерфейс, който осигурява лесен достъп до адекватна информация и известия.

Вече с възможност за свързване през 3G, Wi-Fi и Bluetooth, Samsung Gear S Ви позволява да правите и получавате обаждания и съобщения, дори когато не сте до телефона си. Незабавно изпращане на съобщения с клавиатурата на екрана, която поддържа до 69 езика.

Samsung Gear S Ви позволява да бъдете активни и продуктивни в движение с неговите разширени функции и приложения. Стигнете до целта си с пешеходна навигация "завой по завой"; Използвайте разширения S Voice, за да изпълнявате задачи със свободни ръце; Насладете се на 24-часови новинарски брифинги и Използвайте S Health, за да бъдете във форма.

Samsung Gear S е перфектен спътник за здравето и спортната Ви форма и разполага с повече и разширени мулти-сензори, вграден GPS и страхотни функции с S Health. Той ще Ви подкрепя и напътства, докато тренирате, и ще Ви помага да не губите мотивация.

Gear S позволява на потребителя да се наслади на истинска свобода, като предоставя умно мобилно изживяване, без да се налага да държите смартфон в ръка.
Features
Brand SAMSUNG
MODEL GALAXY GEAR S WHITE SM-R750
DISPLAY TYPE SUPER AMOLED TOUCHSCREEN
DISPLAY SIZE INCH 2.0 "
DISPLAY SIZE SM 5.1 см
RESOLUTION 360x480
INTERNAL MEMORY 4 GB, 512 MB RAM
CPU 1 GHz Dual-core
OS Tizen based wearable platform
MEMORY CARD SLOT NO
GPS YES
BLUETOOTH YES
WLAN YES
NFC NO
WEIGHT 67g
DIMENSION 39.9x58.1x12.5mm
BATTERY TYPE Li-Ion 300 mAh
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 8806086479813
Documentation
No documents were found for this product
Reviews0
Rating
Comments
Зареди Всички коментари
Add a comment
Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register
© Technopolis. All rights reserved. Web design StudioX