Vacuum cleaner robot AENO RC2S WI-FI CONTROLLER

Vacuum cleaner robot AENO RC2S WI-FI CONTROLLER

Code: 800800
In stock
Order now and pick up from:  "Технополис София Младост" in 4 days  
Free deliveryto postal code 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified postal code The total delivery price of each order varies depending on the selected postal code, the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  

Purchase online on credit

See credit plans

Price:

418.99 лв.

Only for online sale

Важно!!!

Поради оптичните си сензори за стълби, има вероятност моделът да не работи на някои по-тъмни настилки.

Description

Интелигентно управление

Върнете се в чист апартамент след работа или почивка. Задайте график за почистване и контролирайте изпълнението му чрез удобното за потребителя приложение AENO. Също така приложението дава възможност да зададете режим на почистване, виртуални стени или да разберете нивото на заряд на батерията и много други

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

Името на продукта

Мокро и сухо почистване


Прахосмукачката-робот може не само да почиства до 150 квадратни метра наведнъж, но и да извършва мокро почистване, като просто напълните контейнера за вода с капацитет 350 ml. Електронното управление на подаването на вода с избор от 3 режима (нисък, среден, висок) ви позволява да изберете най-добрия сценарий за почистване в зависимост от вида на подовата настилка и нивото на замърсяване.

 


 

Lidar


Технология за дистанционна навигация, използваща лазер за създаване на 3D модели, карти на обекти и помещения. Интелигентното картографиране на помещенията позволява на прахосмукачката-робот да запомни всички обекти в стаята и да направите почистването по-ефективно, заобикаляйки препятствията.
Името на продукта

 


 

Името на продукта

Продължава почистването от мястото, до което е стигнала


Ако батерията се изтощи по време на почистване, почистването спира за зареждане и след това прахосмукачката продължава от същото място до което е стигнала.

 


 

Виртуални стени и забранени зони


Почиствайте само там, където е необходимо. Настройките ви позволяват да ограничите зоната на почистване до определена избрана зона в стаята или до цялата стая.
Името на продукта

 


 

Името на продукта

Ръчно управление


Децата ще го харесат. Управлявайте прахосмукачката като на игра с помощта на дистанционното управление или чрез приложението AENO. Ръчно почистване на зони и почистване на отделни помещения.

 

 

Features


Brand AENO
MODEL RC2S
CAPACITY OF CONTAINER 0.6 L
NOISE LEVEL 65 dB(A)
DIMENSION (H, W, D) 9.6x33x33 см
WI-FI CONTROLLER YES
REMOTE CONTROL YES
CLEANING AREA TILL 150 m²
BATTERY TYPE Li-Ion
COLOUR БЯЛ
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 5291485011383
Documentation
No documents were found for this product
Compare ()