Vacuum cleaner robot IROBOT ROOMBA 880

Vacuum cleaner robot IROBOT ROOMBA 880

Code: 815836  Product is out of stock
Free Delivery
 
Roomba 880
Омръзнало ли Ви е да чистите с прахосмукачка? 
Ето и уникално предложение, което ще ви отърве от досадното задължение. 
Домашна помощница или домашен любимец - Roomba 880 може да бъде и двете! Да имате Irobot Roomba 880 вкъщи е облекчение и забавление! 
Блясък и чистота
Irobot Roomba 880 притежава най-прецизните, усукващи се AeroForce четки, които са изключително лесни за поддръжка. Roomba 880 е снабден с високоефективен контейнер с по-мощен вакуум, така че да поеме максимално много отпадъци. Той разполага и с въздушен ускорител, който представлява херметизиран канал, концентриращ въздушния поток и също помагащ да се събере максимално много прах. По-умен и за по-дълго време на работа
Можете да почиствате колкото често искате – просто настройвате в колко часа да почисти Irobot Roomba 880 и той се задейства автоматично. Толкова е умен, че открива замърсените участъци и ги почиства до блясък. След като приключи с едната стая, Roomba 880 започва със следващото пространство.  Може да почисти последователно три помещения и е с еxtra life батерия – два пъти повече почистващи цикъла в сравнение с предишните поколения на този уникален робот-прахосмукачка. 
Прибира се за почивка в базата си за презареждане, едва след като е изпълнил мисията  „почистване” или ако батерията е изтощена. Чистенето вече е забавление, защото докато Вашето любимо роботче чисти, може да прекарате повече време със семейството си, да гледате телевизия или просто да си почивате.
Приятно чистене с Irobot Roomba 880 – всеки ден и без усилия!


Brand IROBOT
MODEL ROOMBA 880
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 885155004727

Reviews: 0

Rating 1 2 3 4 5Last reviews


Add a comment

Your opinion or recommendation is important for us. Write opinion for the product, and for this purpose you should log in to your account or to registerYou may also like...

Online Promotion

Vacuum cleaner robot ECOVACS DEEBOT PRO 930

1 399.00 лв.Online price

1 499.00 лв.Price in a shop

Our website uses cookies | Accept