Washing machine HAIER HW80 B14979-S 8.0 kg, 1400 об/min

Washing machine HAIER HW80 B14979-S  8.0 kg, 1400 об/min

Washing machine HAIER HW80 B14979-S 8.0 kg, 1400 об/min

Code : 680121
In stock
Free Delivery

This product can be purchased on credit online

See credit plans

Price:

899.99 лв.

Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

Description
h

Клас на енергийна ефективност А

Пералните  Haier с клас на енергийна ефективност А, най-високият на пазара,  постигат изключително ниска консумация на електро енергия. Благодарение на което се подобрява ефективността на тяхната работа и значително се опазва околната среда.

Професионална грижа в домашни условия

Функцията i-Refresh освежава дрехите ви изключително ефективно, използвайки иновативна технология с микро пара. По този начин се премахват миризми, фини прахови частици и алергени, освен това се намаляват и гънките на прането. Всичко това е възможно само за 20 минути, без дори да използвате перилен препарат.
gfg
ki

Иновация от Haier – Барабан с вътрешно осветление

Вече не е нужно да търсите изгубени чорапи: благодарение на вътрешното осветление на барабана можете да заредите и извадите прането, без да оставяте нищо след себе си.

По-чиста машина означава по-чисто пране

Изключителната антибактериална система на Haier защитава дори най-чувствителните зони на пералната машина. Технологията ABT® предпазва от развитието на мухъл и бактерии по най-уязвимите повърхности като чекмеджето за препарат и уплътнението на вратата, за да ви осигури още по-хигиенично пране.
lo
lomk

Технология от ново поколение

Тази перална машина Haier използва дигитални вътрешни везни за измерване на теглото на прането, преди автоматично да регулира разхода на вода и продължителността на цикъла според количеството дрехи, които ще перете. Машината изчислява оптималните настройки според теглото на всяко зареждане, като гарантира отлични резултати и минимален разход на енергия благодарение на мотора Direct Motion.

Перална машина създадена да бъде надеждна и издържлива

Друго интелигентно решение от Haier, което наистина впечатлява са моторите Direct Motion, проектирани с много дълъг жизнен цикъл. Моторът се задвижва без ремък и се захваща директно към барабана, което спомага за значителното намаляване на шума и вибрациите, увеличава устойчивостта, като в същото време намалява разхода на енергия и вода.
o;em
ul

Третиране с пара за ефектиено отстраняване на петна

Тази интелигентна функция на пералните машини Haier разпръсква пара вътре в барабана, отпускайки влакната на прането и подобрявайки отстраняването на замърсявания и упорити петна. И това не е всичко – парата също прави гладенето много по-лесно и така имате повече време за нещата, които обичате да правите.

Smart Dual Spray – Система за двойно впръскване

Технологията Smart Dual Spray на Haier е автоматична система за почистване на пералната машина, която се включва в края на всеки цикъл на пране. Това не само гарантира по-хигиенично изпиране на вашето пране, но също така подобрява живота на вашата машина в дългосрочен план!
omj
iyu

I-Time – гъвкавост при цикъла на пране

Интелигентната функция "I-Time" на Haier ви позволява да изпозлвате деликатни настройки за  продължителността на изпирането, така че да можете да съкратите или удължите времето на цикъла според вашите нужди..

Дори и най-деликатните тъкани са като нови

Барабанът на пералната машина е проектиран да предпазва перфектно всички дрехи, дори и най-деликатните, независимо колко пъти ги перете. Структурата му позволява прането да се плъзга нежно по повърхността докато барабанът се върти, което предпазва тъканите от нараняване. Дрехите са внимателно третирани, което ви дава възможност да им се наслаждавате дълго време.
p
Features
KIND Front loader
WASHING CAPACITY 8.0 kg
SPIN-RPM 1400 об/min
INVERTERMOTOR WITHOUT BELT ДА
STEAM PROGRAM YES
DEPTH 53.0 см


Brand HAIER
MODEL HW80 B14979-S
KIND Front loader
WASHING CAPACITY 8.0 kg
SPIN-RPM 1400 об/min
INVERTERMOTOR WITHOUT BELT ДА
WEIGHTED ENERGY CONSUMPTION 47 kWh
WEIGHTEDWATERCONSUMPTIONPERCYC 44 L
NOISE EMISSION CLASS A
NOISE LEVEL 69 dB
STEAM PROGRAM YES
OVERFLOW PROTECTION YES
ENERGY EFFICIENCY CLASS A
SPIN DRYING EFFICIENCY CLASS B
START DELAY YES
QUICK PROGRAM 15 мин
ELECTRONIC DISPLAY YES
SPECIALPROGRAM JACKET YES
SPECIAL PROGRAM DUVET YES
SPECIAL PROGRAM STAINS YES
COLOUR БЯЛ
HEIGHT 85.00 см
WIDTH 60.0 см
DEPTH 53.0 см
WARRANTY 72 MONTHS
EAN 6921081585894
Compare ()
Our website uses cookies | Accept