ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS42GDAU1 82.00 см, 37 dB

ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS42GDAU1 82.00 см, 37 dB

Week offer
 •  

  Days

 •  

  Hours

 •  

  Min

 •  

  Sec

The offer is valid from 06.12.2023 until 12.12.2023

ВИНООХЛАДИТЕЛ HAIER HWS42GDAU1 82.00 см, 37 dB

Code: 660136
In stock
Order now and pick up from:  "Технополис София Младост" Today  
Free deliveryto postal code 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified postal code The total delivery price of each order varies depending on the selected postal code, the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  

Purchase online on credit

See credit plans

i
Recommended price from supplier. The selling price of the item is listed below.
RPS: 1 059.00 лв.
Price:

997.99 лв.

Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

Description
hjyj

Wine Bank 50 Series 7

С ширина 50 см, гамата Wine Bank 50 на Haier ви позволява да съхранявате колекцията си от вина при същите условия като професионална винарска изба. Съхраняването на виното при правилните условия помага да се запазят вкусовете и характеристиките на всяка бутилка, за цялостно по-приятно изживяване при дегустация. Виноохладителите  Haier's Wine Bank 50 Series 7 с технология за естествен въздушен поток, поддържат температурата на околната среда стабилна на подходящо ниво, а влажността от 50% до 70%. Филтърът с активен въглен поддържа въздуха пречистен, докато анти-UV стъклената врата предпазва вашето вино от вредните светлинни лъчи, осигурявайки оптимални условия за съхранение на виното. Виноохладителите Wine Bank 50 Series 7 са WiFi свързани и могат да се управляват дистанционно чрез нашето приложение "hOn".

UV защита за вашата колекция от вина

Двузоновият виноохладител на Haier е проектиран да осигурява максимална ефективност, като същевременно не прави компромис с производителността. Освен да покажете колекцията си, стъклнета врата може да повлияе и на качеството на вината. UV филтрите в стъклото предотвратяват навлизането на лъчи, като гарантират, че всяка бутилка е максимално защитена, докато не дойде време да я отворите.
t6y
htrh

Индивидуално управление

Благодарение на индивидуалните настройки на двузоновия охладител за вино, можете да зададете идеалната температура за всяка зона в зависимост от вида вино, което ще съхранявате. Белите вина се съхраняват най-добре в долната част на виноохладителя, при температура между 8°C и 10°C, докато червените е препоръчително да се съхраняват в горната част, между 12°C и 18°C. И тъй като двузоновия вионоохладител  е свързана с Wi-Fi, можете да задавате, контролирате и променяте температурата, когато имате нужда, като използвате телефона си и приложението hOn.

Идеалното ниво на влажност

Двузоновият охладител за вино разполага с една от най-новите патентовани технологии на Haier: системата за естествен въздушен поток. Чрез прецизни сензори за контрол на температурата и влажността вентилаторът и компресорът работят заедно, за да гарантират необходимите нива на влажност между 50-70%, които са характерни за  професионалните винарни
uiki
uiy

Странично и горно осветление, което поддържа вкуса на вашите вина

3D LED осветлението в двузоновия виноохладител на Haier озарява вашите вина с ослепителната светлина, не само отгоре, но и отстрани. Това гарантира, че цялия виноохладител е равномерно осветен, което придава поразителен  ефект.

Изискани дървени рафтове

Осигурете на вината си грижата, която заслужават. Елегантните дървени рафтове осигуряват най-добрите условия за съхранение, като ефективно минимизират вибрациите.
iltty
bty

Тих виноохладител, който ви осигурява спокойствие

Микровибрациите и шумът могат да навредят на вашите вина, като повлияят неблагоприятно на техния аромат и последващото ви изживяване. Компресорът на виноохладителя  Haier е снабден с антивибрационна система, която намалява вибрациите и шума до минимум, запазвайки бутилките в добро състояние и в оригиналния си аромат.

Поддържайте прецизен контрол благодарение на цифровия дисплей

Интуитивният дигитален контролен панел ви позволява лесно и  удобно да управлявате вътрешните настройки на вашия виноохладител, без да се налага да отваряте вратата.
u7lo
o97

Новото приложение hOn, задвижвано от Vivino

Открийте повече за съдържанието на вашия охладител за вино благодарение на нашето интуитивно приложение „hOn“, разработено в партньорство с Vivino, най-голямата глобална винена общност в света. Сканирайте етикета на бутилката с помощта на функцията „Сканиране на вашето вино“, за да видите информация като винарната, от която е дошла, използвания сорт грозде, година на производство и др. Можете също така да видите потребителската оценка на всяка бутилка вино и дори да откриете нови вина, които отговарят на вашите предпочитания и вкусове.
Features


Brand HAIER
MODEL HWS 42 GDAU1
HEIGHT 82.00 см
WIDTH 49.70 см
DEPTH 58.50 см
RATED CAP.OF STAND.BOTTLE/WINE 42 БР
TEMPERATURE ZONES NUMBER 2
TEMPERATURE RATIO 5-20°C
ENERGY EFFICIENCY CLASS G
SHELVES TYPE WOODEN
ELECTRONIC DISPLAY YES
LED LIGHTING YES
NOISE LEVEL 37 dB
NOISE EMISSION CLASS C
COLOUR ЧЕРЕН
WARRANTY 72 MONTHS
EAN 6930265310528
Compare ()