Нов търговски парк между „Технополис“ и „Практикер“ в Пазарджик с над 15 магазина.

 

Наематели в тях ще бъдат магазин за дамскa, мъжка и детска мода LC Waikiki, немската верига KiK, дрогерия DM, спортни облекла и екипировка Sport Vision и много други.

 

Днес, 10 март, започна изграждането на над 15 нови магазина от търговския парк в град Пазарджик. Теренът се намира между хипермаркети „Технополис“ и „Практикер“, част от компанията Видеолукс Холдинг, които вече дълги години работят успешно в града. Първа копка направиха кметът на общината г-н Тодор Попов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

 

Инвеститор в проекта и собственик на терена е веригата за бяла, черна и IT техника „Технополис“. Изграждането на новите над 15 магазина е възложено на строителна фирма „Балканстрой КК“ ООД. Новият проект – парк с богато озеленяване, паркинг и магазини, ще се простира на 33 200 кв.м, като застроената площ с магазини ще бъде 12 000 кв.м. Целият проект се очаква да бъде завършен през есента на настоящата година.

 

Бъдещите наематели в търговския парк в Пазарджик ще бъдат магазин за дамскa, мъжка и детска мода LC Waikiki; магазин за интериорно обзавеждане Jysk с 2 500 магазина в 50 страни; немски моден магазин New Yorker с повече от 1 000 обекта в 40 страни; дрогерия DM; магазин от немската верига KiK, която е един от най-големите модни дискаунтъри в Германия с около 4 000 магазина в Европа, предлага основно текстилни изделия, както и други нехранителни стоки; магазин за спортни облекла и екипировка Sport Vision; магазин за обувки и чанти Mat Star; магазин за облекло и артикули за дома и семейството Pepco; модни стоки Pause Jeans и други.

 

Търговският парк се намира на бул. „Стефан Стамболов” 13, заедно с хипермаркет на веригата за бяла, черна и IT техника „Технополис“ и хипермаркет на веригата за дома и градината „Практикер“. Посетителите могат да се възползват от удобен и безплатен паркинг, като новопостроените паркоместа ще бъдат 210 и ще бъдат приобщени към паркинг зоната на двата хипермаркета „Технополис“ и „Практикер“. Предвидени са и зарядни станции за електромобили. Мястото е удобно и комуникативно и се обособява голяма търговска зона с богато разнообразие от магазини за дома, семейството и свободното време.

 

 


Снимка 1: г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг”.
Снимка 2: Тодор Попов - кмет на община Пазарджик.
Снимка 3: г-н Тодор Попов и г-н Тодор Белчев.
Снимка 4: Тодор Попов, Тодор Белчев и Владимир Владимиров.
Снимка 5: Тодор Попов, Тодор Белчев и Владимир Владимиров.
Снимка 6: Търговски парк ПЗ Визуализация.
Снимка 7: Търговски парк ПЗ Визуализация 2.
Compare ()