Избран магазин:
Избери друг магазин
Прахосмукачка TINECO IFLOOR BREEZE
ПРАХОСМУКАЧКА TINECO IFLOOR BREEZE

Прахосмукачка TINECO IFLOOR BREEZE

Код: 801388
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" до 4 дни

Купи онлайн на изплащане Виж схемите
Цена:559.99 лв.

Продуктът се продава само онлайн

Безжичното почистване с iFloor Breeze

Насладете се на свободата на безжичното почистване с iFloor Breeze. Лекият ѝ дизайн я прави лесна за маневриране и транспортиране из целия ви дом, като ви гарантира, че можете да почистите всеки ъгъл и труднодостъпна зона с лекота. Сбогувайте се с неприятностите, свързани с кабелите, и се насладете на по-удобно почистване.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

Мощно почистване

iFloor Breeze е оборудван, за да се справи с трудни и лепкави замърсявания на твърдите подове. Независимо дали става въпрос за разляти течности, лепкави остатъци или ежедневна мръсотия и прах, тази мощна прахосмукачка за под ги отстранява без усилие. Това, което я отличава, е способността ѝ да оставя по-малко вода по подовете в сравнение с конкурентите. Това означава, че подовете ви не само се почистват, но и изсъхват по-бързо, което ви позволява да се наслаждавате на чиста среда за нула време.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

Време за работа до 20 минути

С до 20 минути непрекъсната работа, iFloor Breeze е подходящ за по-малки домове или помещения с по-малко стаи с твърди подови настилки. Ефективното използване на енергията гарантира, че можете да завършите задачите си за почистване, без да се налага постоянно да презареждате, което осигурява безпроблемно и ефективно почистване.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

Дизайн с два резервоара

За разлика от други методи за почистване на подове, които преместват и избутват мръсотията, iFloor Breeze използва технология с два резервоара, за да гарантира, че подовете ви винаги се почистват с чиста вода. Той разполага с отделни резервоари за чиста и мръсна вода, което елиминира нуждата от изстискване, изплакване или подложки за моп за еднократна употреба. Този екологосъобразен подход към почистването не само поддържа подовете ви по-чисти, но и намалява отпечатъка върху околната среда.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

Лесно самопочистване без ръце

Никога повече не докосвайте мръсна ролка. Активирайте лесно функцията за самопочистване с бутон с едно натискане. Машината автоматично почиства ролката на четката и тръбите с прясна вода и препарат, оставяйки машината чиста и готова за повторна употреба.

Ключова дума, марка и модел на продукта

 


 

 

ТИП БАТЕРИЯ
Li-Ion


МаркаTINECO
МОДЕЛ:
IFLOOR BREEZE
ВИД ПРАХОСМУКАЧКА:
ВЕРТИКАЛНИ
ТИП:
БЕЗ КАБЕЛ
РАБОТА С ЕДНО ЗАРЕЖДАНЕ ДО:
20 min
ТЕГЛО:
4.2 kg
ТИП БАТЕРИЯ:
Li-Ion
ПРАХОСМУКАЧКА 2 В 1:
Да
КАПАЦИТЕТ НА КОНТЕЙНЕРА:
0.5 L
ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА БАТЕРИЯ:
3.50 h
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА
EAN6972200194176
Няма намерени документи за този продукт
Най-нови продукти
Подобни продукти