КОНЦЕНТРИРАН ОМЕКОТИТЕЛ ЗА ДРЕХИ CARE PROTECT CARE PROTECT 750ml

КОНЦЕНТРИРАН ОМЕКОТИТЕЛ ЗА ДРЕХИ CARE PROTECT CARE PROTECT 750ml

Код: 838868
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Доставка : Цена: 3.99 лв. до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

10.99 лв.

Описание
ht
Еко почистване
Концентриран омекотител за дрехи, направен от биоразградими растителни суровини, без оцветители, EDTA и фосфати, заменени с екологично чисти вещества, за да се осигури по-малко въздействие върху околната среда.
EU Еко маркировка и сертификат “Plastic Second Life”
Екологичните продукти се грижат за домакинските уреди и предпазват околната среда човешкото здраве, без да жертват високата ефективност на почистване.
Продуктите Care + Protect Ecological са одобрени от EU Ecolabel и притежават знакът за екологично качество на Европейския съюз. Той удостоверява продукти, които същевременно гарантират високи стандарти за ефективност и се характеризират с намалено въздействие върху околната среда 
Бутилките от гамата Care + Protect Ecological са направени от 100% рециклирана пластмаса.
КАК ДА ...
В пералня: изсипете 30 ml от продукта в отделението за омекотител, като използвате мерителната капачка. Продължете с желания цикъл на пране. Ръчно пране: изсипете 15 ml от продукта в 5 литра вода. Продължете с измиване и след това изплакване.
Знаете ли, че..
Почистващата ефективност на продуктите Care + Protect е тествана и препоръчана от някои от най-добрите марки домакински електроуреди.
Характеристики


Марка CARE PROTECT
МОДЕЛ CARE PROTECT 750ml
EAN 8059019059419
Документация
Няма намерени документи за този продукт

Най-нови продукти

AEG KDK911424T
Ново

AEG KDK911424T

1 169.00 лв.

Сравни ()