Избран магазин:
Избери друг магазин
ФОТО ПРИНТЕР CANON CP 1300 BLACK
ФОТО ПРИНТЕР CANON CP 1300 BLACK

ФОТО ПРИНТЕР CANON CP 1300 BLACK

Код: 551447
Продуктът е изчерпан онлайн
Купи онлайн на изплащане Виж схемите
Цена:229.99 лв.

Canon SELPHY CP1300

 

Стилен и преносим, този бърз Wi-Fi фотопринтер е идеален за отпечатване на уникални снимки от съвместими смарт устройства, фотоапарати и др.


header

Много бърз печат с качество на фотолаборатория

 

Отпечатвайте мигновено трайни снимки с превъзходно качество от съвместими смарт устройства, фотоапарати и др. – където и да се намирате – с този преносим Wi-Fi фотопринтер. Споделяйте ценните моменти по уникални начини с разнообразни опции за оформление на снимки и фотоколажи.


Wi-Fi печат

Apple AirPrint

Mopria

Бързи разпечатки с качество на фотолаборатория

Голям 8,1 cm завъртащ се нагоре екрано

2х6 разпечатки тип "фотокабина"

Печат на снимки за лични документи

Избор от 4 покрития


1

Интелигентен печат

Наслаждавайте се на бърз безжичен печат от смарт устройства с приложението Canon PRINT, MopriaTM, Apple AirPrintTM и бутон за Wi-Fi. Комбинирайте изображения от няколко смартфона с Party Shuffle.

Трайно качество

Ярките и трайни разпечатки с превъзходно качество са готови за по-малко от 1 минута с термосублимационна технология. Функцията за автоматично оптимизиране гарантира, че снимките винаги ще изглеждат перфектни.
2

3

Създавайте уникални изображения

Създавайте и споделяйте светкавично уникални разпечатки чрез широка гама от опции за оформление на снимки и фотоколажи, включително разпечатки тип "фотокабина" и разпечатки за лични документи.

Печат в движение

Малък и спретнат, този принтер е лесен за носене за бърз и надежден печат на снимки с професионално качество, където и да се намирате. Отпечатвайте до 54 снимки с опционната батерия с голям капацитет.
4

5

Лесен и бърз печат от вашето мобилно устройство

Използвайте приложението Canon PRINT Inkjet/SELPHY за бърз безжичен печат директно от вашето Аndroid устройство или печатайте безжично директно от своя iPhone или iPad с помощта на Apple AirPrint.

Създайте трайни спомени

Специално покритие защитава всяка разпечатка от пръски, разливане на течности и избледняване и позволява на разпечатките да издържат до 100 години, когато се съхраняват в албум.
6

7

Комплекти от мастило и хартия

Комплектите от мастило и хартия за SELPHY фотопринтери съдържат точното количество мастило и хартия за броя снимки, които искате да отпечатате, така че можете винаги да замените мастилото и хартията с една лесна стъпка. Може да избирате между комплекти за 108 броя разпечатки във формат 4х6" ( RP-108) или за 36 броя разпечатки във формат 4х6" (KP-36ip).

ТИП
ТЕРМОСУБЛИМАЦИОНЕН
ДИСПЛЕЙ
8,1см (3,2") TFT


МаркаCANON
МОДЕЛ:
CP 1300 BLACK
ТИП:
ТЕРМОСУБЛИМАЦИОНЕН
ДИСПЛЕЙ:
8,1см (3,2") TFT
PICTBRIDGE:
Да
ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ:
Да
БЕЗЖИЧЕН ПЕЧАТ:
Да
ВРЕМЕ ЗА ОТПЕЧАТВАНЕ:
47 СЕК.
ЕФЕКТИ:
Да
ГАРАНЦИЯ:
12 МЕСЕЦА
EAN4549292090512
Аксесоари
Подобни продукти