Фритюрник TAURUS PRO. 3L PLUS 2100 W, КАПАЦИТЕТ НА МАЗНИНА 3 Л, СИВ

Фритюрник TAURUS PRO. 3L PLUS 2100 W, КАПАЦИТЕТ НА МАЗНИНА 3 Л, СИВ

Код : 823252
В наличност
Безплатна доставка
Цена:

129.99 лв.

Описание
аСАСАса

Фритюрник TAURUS PRO. 3L PLUS

Висока мощност и капацитет, този фритюрник предлага бързо готвене и в резултат на това хрупкава и вкусна храна. Гответе бързо любимите си рецепти. Със своите 2100 W мощност и се наслаждавайте на по -чиста мазнина за по -дълго време, благодарение на филтриращата си система. Забравете за дългото чакане и мръсните тенджери, за да си направите пържените картофи и вземете удобният и бърз фритюрник 3 Plus, идеален за вас и вашите близки. Той перфектно пържи храната, без да залепва или слепва и постига хомогенно пържене. Включва филтърна система в капака, която позволява процеса на пържене да се извършва с капак и по този начин да се избегнат лоши миризми. В допълнение, той включва стъкло върху капака, за да се вижда нивото на пържене по всяко време. До 3 литра капацитет на мазнината , в зависимост от количеството храна, която искате да изпържите. можете да изпържите перфектно например до 1,200 кг.  картофи. Ако трябва да изпържите повече храна, не се притеснявайте, благодарение на мощността можете да поддържате мазнината на постоянна температура и да повтаряте процеса на пържене колкото пъти искате.

Лесен за поддръжка и почистване 

  • Включва система за филтриране на мазнината, предназначена да я поддържа  чиста за много по-дълго време и да се избягва смесването на аромати. Тази проста система се състои от двойна кошница, разположена в долната част на традиционната кошница. Втората кошница включва филтър, изграден с по-малки и по-близки решетки, които позволяват изваждането на всички остатъци от храна. Лесно и просто!
  • Фритюрник TAURUS PRO. 3L PLUS е напълно разглобяем . С изключение на електрическия монтаж и електрическата връзка, всички части могат да се почистват с препарат и вода или в съдомиялната машина: кошници, капак, купа и тяло. Не може да бъде по-лесно!
аасасас
Характеристики
МОЩНОСТ 2100 W
КАПАЦИТЕТ НА МАЗНИНА 3 Л
КАПАЦИТЕТ НА ПРОДУКТИ 1 кг.
ТАЙМЕР НЕ


Марка TAURUS
МОДЕЛ PRO. 3L PLUS
МОЩНОСТ 2100 W
КАПАЦИТЕТ НА МАЗНИНА 3 Л
КАПАЦИТЕТ НА ПРОДУКТИ 1 кг.
ВЪТРЕШНО ПОКРИТИЕ ИНОКС
ТЕРМОСТАТ ДА
ТАЙМЕР НЕ
РАЗГЛОБЯЕМ ДА
СИСТЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НЕ
ЦВЯТ СИВ
ПРОЗОРЕЦ ДА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 8414234739537

Най-нови продукти

Фритюрник ROHNSON
Ново

Фритюрник ROHNSON

199.99 лв.

Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам