Избран магазин:
Избери друг магазин
Фурнa за вграждане HAIER HWO 60 SM5F8BH 70 L, А+, ТЕЛЕСКОПИЧНА СИСТЕМА, ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ, ПИРОЛИТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ
ФУРНА/ВГР. HAIER HWO 60 SM5F8BH
ПРОДУКТ ОТ БРОШУРАТА

Фурнa за вграждане HAIER HWO 60 SM5F8BH 70 L, А+, ТЕЛЕСКОПИЧНА СИСТЕМА, ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ, ПИРОЛИТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ

Код: 711930
В наличност
Рейтинг: ( от 2 ревюта )
+
1 бр.
УНИВЕРСАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ CARE PROTECT CARE PROTECT 750ml
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Купи онлайн на изплащане Виж схемите
Цена:999.99 лв.
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

yuk

Серия I-Turn 4

Фурните на Haier I-Turn Серия 4, разполагат с Wi-fi управление и елегантен дизайн. Пренесете се в новата ера на готвене благодарение на функции като Climatech, която гарантира равномерно разпределение на топлината, и Cook with me, вашият личен асистент за готвене, която работи с приложението hOn.

Climatech: идеално горещо отвътре и достатъчно студено отвън

Перфектното разпределение на топлината, влажността и въздуха във вашата фурна ще ви осигури равномерно готвене за постигане на по-добри резултати.  За това спомагат специалните отвори и променливата скорост на вентилатора. Специалната система за охлаждане позволява да се поддържа постоянна температура във фурната без загуба на топлина и предотвратява прегряване на дръжката, мебелите или електроуреди в близост до фурната.
i;
o

Телескопични водачи за по-лесен и удобен достъп до вашите ястия

Телескопичните водачи са проектирани така че да улеснят изваждането на тавите. По този начин можете да проверите напредъка на готвенето по всяко време без да държите вратата отворена по-дълго от необходимото. Това означава по-малко загуба на топлина и прави фурната по-ефективна.

Приложението, свързано с вашата фурна, улеснява приготвянето на невероятни ястия

Изпълняването на множество задачи едновременно може да се превърне във ваш начин на живот и това е страхотно! Нашите продукти могат да се свържат към wi-fi мрежа, за да ви дадат достъп до рецепти, съвети и трикове по всяко време, докато готвите. Независимо дали искате да следвате рецепта или просто да се вдъхновите от предложения за почистване на фурната, нашето приложение ще ви помогне.
uol
uk

Най-добрите уроци за готвене с рецептите на Haier

С приложението hOn приготвянето на наистина апетитно ястие никога не е било толкова лесно. Изберете рецепта по ваш избор, пригответе съставките и вашият личен асистент ще ви помогне с останалото. Нашите фурни се предлагат с над 300 рецепти и видеа, както в приложението, така и през интерфейса на уреда (I-Touch, I-Message, I-Message Steam и Chef@Home)*. *В зависимост от модела

Система за пиролитично почистване: отстранете всички петна от мазнини

Системата за пиролитично почистване автоматично премахва силните замърсявания във фурната. Просто изберете специалната функция и всички мазни отлагания и остатъци от готвене ще бъдат елиминирани и изгорени при температура от почти 430°C.
iukk
ilklo

По-висока мощност благодарение на двойният грил

Какво може да стане ако ви дадем не една и две причини, за да ви убедим в силата на грила? С гамата модели I-Turn можете да изберете единичен или двоен режим на грила, според вашите нужди. Функцията Double Grill ще ви даде по-добро и по-бързо печене, за да постигнете резултат, който отговаря на вашите очаквания.

360° видимост: осветете вашата фурна... И вашите ястия!

Комбинацията от странично осветление и емайл с гладка повърхност ви гарантира по-добра видимост на вашите ястия по всяко време  на готвенето.
fg
БРОЙ ФУНКЦИИ
13
ЕНЕРГИЕН КЛАС
А+
ТЕЛЕСКОПИЧНА СИСТЕМА
Да
ПИРОЛИТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ
Да
ОБЕМ НА ФУРНАТА
70 L
ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ
Да


МаркаHAIER
МОДЕЛ:
HWO 60 SM5F8BH
ВИСОЧИНА:
59.50 см
ШИРИНА:
59.5 см
ДЪЛБОЧИНА:
56.8 см
БРОЙ ФУНКЦИИ:
13
ЕНЕРГИЕН КЛАС:
А+
СЕНЗОРНО УПРАВЛЕНИЕ:
Да
ЕЛЕКТРОНЕН ПРОГРАМАТОР:
Да
ДОПЪЛНИТЕЛНО ОХЛАЖДАНЕ:
Да
ТЕЛЕСКОПИЧНА СИСТЕМА:
Да
БРОЙ СТЪКЛА НА ВРАТАТА:
4
ПИРОЛИТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ:
Да
ЦВЯТ:
ЧЕРЕН
ОБЕМ НА ФУРНАТА:
70 L
ТИП НА ФУРНАТА:
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА
БРОЙ НИВА НА ГОТВЕНЕ:
5
ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ:
Да
ГАРАНЦИЯ:
72 МЕСЕЦА
EAN8059019025957
Най-нови продукти
Подобни продукти