Избран магазин:
Избери друг магазин
Игра EA SPORTS FC 24 КОД В КУТИЯ PC
PC EA SPORTS FC 24

Игра EA SPORTS FC 24 КОД В КУТИЯ PC

Код: 301170
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:99.99 лв.

Добре дошъл в нова ера за Световната игра, която носи ненадмината автентичност на терена EA SPORTS FC™ 24 бележи началото на бъдещето на футбола


Изграден върху иновация и автентичност, почувствай се по-близо до играта в най-истинското футболно изживяване досега с най-добрите играчи от най-големите клубове, лиги и състезания по целия свят.

Изживей несравним реализъм във всеки мач благодарение на три авангардни технологии: HyperMotionV, PlayStyles, оптимизирани от Opta и подобрения Frostbite™ Engine.

С повече от 19 000 напълно лицензирани играчи, 700 отбора и 30 лиги, включително Шампионската лига на УЕФА за мъже и жени, EA SPORTS FC 24 носи ненадмината автентичност на терена.
ФАЙЛ

 


 

ФАЙЛ

HyperMotionV


HyperMotionV улавя играта така, както тя наистина се играе, използвайки обемни данни от повече от 180 професионални футболни мача за мъже и жени, за да гарантира, че движенията на играчите по време на игра точно отразяват действието в реалния свят на терена.

 


 

PlayStyles


PlayStyles, оптимизиран от Opta, оразмерява спортистите, като ги прави по-автентични чрез интерпретиране на данни за играчи от реалния свят от Opta и други източници в характерни способности, които повишават реализма и индивидуалността на всеки играч.
ФАЙЛ

 


 

ФАЙЛ

Frostbite™ Engine


Подобреният Frostbite™ Engine предоставя Световната игра с реалистични детайли, внасяйки ново ниво на потапяне във всеки мач.
СЪВМЕСТИМОСТ
PC
ЖАНР
СПОРТ


МОДЕЛ:
EA SPORTS FC 24 КОД В КУТИЯ
СЪВМЕСТИМОСТ:
PC
ЖАНР:
СПОРТ
PEGI рейтинг:
3+
EAN5035225125103
Няма намерени документи за този продукт
Най-нови продукти
Подобни продукти